Naj pregledanije

Momčad kola: 1. Međimurska liga

Ovaj vikend odigrano je puno zanimljivih susreta na travnjacima 1. MNL.

U susjedskom derbiju kola pred petstotinjak gledatelja Graničar (K) je na domaćem terenu s 1:0 porazio Dubravčan. Pet pogodaka gledatelji su mogli vidjeti u Podturnu, Jurovcu i Cirkovljanu.

Samir Petković: Samir je ponovno dokazao svoje golmansko znanje te je svojim obranama par izglednih prilika pomogao svojoj ekipi da stigne do velikog boda protiv lidera prvenstva.

Matija Pintarić: Mladi stoper odgovorno je vodio neprobojnu obranu Trnovca te je jedan od najzaslužnijih za gostujuću pobjedu svoje ekipe.

Saša Latin: Iskusni Saša, odigrao sjajnu utakmicu u kojoj je predvodio čvrstu i sigurnu obranu Graničara do pobjede u susjedskom derbiju.

David Jurčan: Ovaj mladić odigrao je vrlo zrelu utakmicu te je bio neprobojan u sigurnoj pobjedi svojeg Naprijeda.

Jaša Kocijan: Pravi joker s klupe svojim ulaskom ojačao napadačku igru svoje ekipe te je svojim pogotkom donio pobjedu te nova tri boda.

Mario Gregurina: Ovaj igrač iz utakmice u utakmicu pokazuje da je klasa više te se ističe u najbolje pojačanje Kotoripčana. Osim što je cijelu utakmicu bio vođa gotovo svakog napada svoje ekipe svojim pogotkom odlučio je veliki susjedski derbi te donio svojoj ekipi nova tri boda.

Dragan Sačer: U drugom derbiju ovog kola Dragan je bio jedan od najistaknutijih igrača na terenu te je svoju jako dobru igru okrunio pogotkom za bod te očuvanje prvog mjesta.

Matija Andrašec: Ovaj mladić u igru je ušao pri zaostatku svoje ekipe te je svojim ulaskom unio puno svježine, a svoju dobru igru okrunio je pogotkom za veliki preokret i drugu uzastopnu pobjedu svoje ekipe.

Nenad Radiković: Iskusni napadač odigrao je sjajnu utakmicu te je svojim hattrickom kreirao veliki preokret i slavlje svoje ekipe protiv Galeba kojom su stigli do trećeg mjesta.

Mario Novak: Stasiti Mario bio je nezaustavljiv za obranu Hodošana. U visokoj i zasluženoj pobjedi svoje ekipe upisao hattrick te još izborio kazneni udarac.

Matija Kosec: Ovaj igrač drugo kolo zaredom našao se u našoj momčadi kola. Matija je dokazao da je u sjajnoj formi te je svojim pogotkom donio velika tri gostujuća boda svojoj ekipi.