Kategorije

Naj pregledanije

Momčad kola: 1. Međimurska liga

Ovaj vikend odigrano je puno zanimljivih susreta na travnjacima 1.MNL.

U derbiju ovog kola pred oko 250 gledatelja BSK je na domaćem terenu s 2:1 porazio Polet (P). Čak deset pogodaka gledatelji su mogli vidjeti u Jurovcu, a četiri u Štrigovi i Maloj Subotici.

Samir Petković: Svojim obranama par izglednih prilika pomogao svojoj ekipi da stigne do teške i zaslužene pobjede na gostovanju u Cirkovljanu.

Hrvoja Knežević: Hrvoja je u visokoj pobjedi svoje ekipe odigrao sjajnu utakmicu, a takvu je igru okrunio pogotkom.

Dominik Jadan: Dominik je već godina predvodnik čvrste “dobravske” obrane. Još jednom je pokazao svoje igračke kvalitete te predvodio svoju ekipu do nove pobjede.

Benjamin Varošanec: Ovaj igrač odigrao je vrlo dobru utakmicu te je jedan od najzaslužnijih za pobjedu svoje ekipe te prekid negativnog niza rezultata.

Lovro Rebrek: Lovro je jedna od glavnih karika svoje ekipe. U subotu je ponovno bio na nivou, a jako dobru igru okrunio je pogotkom vrijednim nova tri boda.

Tomislav Markušić: Organizator gotovo svakog napada ekipe Trnave, jučer je ponovno bio na razini te je svojim pogotkom poveo svoju ekipu do pobjede.

Renato Pintar: Renato je odigrao jako dobru utakmicu, a svojim pogotkom odlučio je susjedski derbi i donio svojoj ekipi veliko slavlje.

Leonardo Lacković: Ovaj mladić je odigrao sjajnu utakmicu u kojoj je svojim pogotkom poveo svoje ekipu do nove vrlo važne pobjede nakon pet kola posta.

Nenad Radiković: Iskusni napadač odigrao je sjajnu utakmicu te je s nova dva pogotka započeo veliki preokret za kasnije veliku pobjedu protiv kotoripskog Graničara.

Antonijo Fegeš: Stasiti Antonijo ovo kolo pokazao se kao odličan joker s klupe te je nakon ulaska na poluvremenu kasnijim pogotkom odlučio utakmicu te donio svojoj ekipi nova tri boda.

Marko Baksa: Ovaj igrač odigrao je jako dobru utakmicu, u kojoj je zadavao dosta problema obrani Poleta. Jako dobru igru okrunio je pogotkom.