Naj pregledanije

Momčad kola: 4. NL Čakovec – Varaždin

U 25. kolo 4. Nogometne lige Čakovec – Varaždin bilo je izrazito zanimljivo, a ponudilo nam je i nekoliko odličnih utakmica.

Pušćine je na domaćem terenu pobjedom 2:0, pomogle Poletu da sam bude na vrhu lige. Polet je u ovom kolu remizirao (2:2) s Bednjom u Beletincu. Gostujuću pobjedu kod Međimurca upisala je Sloga, a u međimurskom derbiju bodove su podijelili Omladinac (NSR) i Mladost Komet.

Momčad kola – 25. kolo – 1-3-4-3

Jura Banfić (Pušćine) – Zaustaviti Šoštarića nije laki posao, a to je pošlo za rukom vrataru Pušćina. Banfić je s nekoliko odličnih obrana izludio momčad Varteksa.

Petar Horvat (Polet) – Iako je njegova momčad primila dva pogotka, Horvat je odigrao odličan susret na desnoj strani obrane Poleta.

Filip Holi (Bednja) – Koordinirao cijelom momčadi Bednje. Holi je u derbiju s Poletom postigao dva pogotka, a uspio je dobiti i crveni karton u 88. minuti.

Jurica Buden (Nedeljanec) – Vrlo dobar posao odradio je Buden u pobjedi Nedeljanca 3:1. Postigao pogodak za vodstvo 2:1.

Matija Petak (Rudar) – Njegova momčad upisala je visoku 7:0 pobjedu nad Novi Marofom. Njegovim pogotkom otvorena je mreža Marofčana, a uz pogodak je dodao i tri asistencije.

Yokochi Takanori (Omladinac) – Prava opasnost za gol protivnika. Postigao pogodak u 3. minuti.

Antonio Šemper (Nedelišće) – Odradio dobre sve poslove u veznom redu. Donio pobjedu Nedelišću pogotkom u 22. minuti.

Vedran Knežević (Sloga) – Drugo kolo zaredom Knežević se našao u našoj momčadi kola. Opet je bio odličan u veznom redu, a pogotkom je donio pobjedu Slogi.

Karlo Levanić (Pušćine) – Namučio je obranu Varteksa. Postigao pogodak za 1:0, a u utakmici je promašio kazneni udarac.

Roberto Skoliber (Rudar) – Zahvalan napadač. Susret s Novim Marofom zaključio je s tri pogotka.

Stjepan Igrec (Dinamo) – Igrec nastavlja s dobrom formom. U ovom kolu je opet upisao hat – trick.

Evald Vinko (Rudar): Naš je 12. igrač u ovom kolu. Cijeli susret držao je vezni red Rudara, a susret je završio s dva postignuta pogotka.