Naj pregledanije

MRK Čakovec vas poziva da ih bodrite u polufinalu kupa

Rukometaši Čakovca plasmanom u polufinale kupa Republike Hrvatske ispisali su povijest, ne samo klupsku već i povijest cijelog hrvatskog rukometa.

U petak 17. svibnja od 20 sati snage će odmjeriti s trećeplasiranim sastavom Premijer lige, RK Dubravom koju s klupe vodi proslavljeni bivši reprezentativac, Vlado Šola.

MRK Čakovec u interesu je da ih s tribina bodri mnogobrojna čakovečka publika te s toga organizira put u Poreč.

Naime, u planu je da se na dan utakmice u 12:00 sati autobusom krene put Poreča na utakmicu koja se igra u 20:00 sati dok je povratak planiran oko 23:00 ili 24:00 sata istog dana. Cijena putovanja naravno ovisi o broju zainteresiranih. Nadalje, postoji mogućnost i organiziranja smještaja u apartmanima po cijeni od 130,00 kn po osobi po danu no u tom slučaju u Poreč putujete u vlastitom angažmanu. Kako bi sve stigli organizirati na vrijeme svoju zainteresiranost (jednodnevno putovanje i broj osoba ili pak noćenje i broj osoba) potvrdite najkasnije do 10.05.2019. i to slanjem poruke na viber grupu kluba (ako ste član), slanjem e-maila na adresu mrk-cakovec@mrk-cakovec.hr ili pak slanjem poruka na facebook ili instagram profil kluba.

Ulaznice za sve utakmice završnice kupa u muškoj i ženskoj konkurenciji rado ćemo osigurati će u kluua, bez obzira da li putujete i noćite u njihovom ili vlastitom aranžmanu.