Naj pregledanije

Najava 2. Međimurska liga skupina A i B: Derbi začelja u Gardinovcu, općinski derbi u Malom Mihaljevcu

2. Međimurska nogometna liga – skupina A

Omladinac (DS) – Budućnost (P)

Omladinac igra jako dobro i ima gol razliku 12:9, u posljednjem kolu su uvjerljivo pobijedili i spremni su ponoviti isto u ovom kolu. Budućnost igra na sve ili ništa pa ove sezone ima 3 pobjede i 3 poraza, gol razlika im je negativna 13:14 i u posljednjem kolu su zabilježili pobjedu. Omladinac je favorit utakmice, ali Budućnost bi mogla iznenaditi.

Radnički – NŠ Međimurje-Čakovec

Jedine dvije momčadi koje još nemaju upisanu pobjedu ove sezone. Na samom su začelju tablice i nisu se najbolje snašli u ovoj sezoni. Netko će u neizvjesnoj utakmici zabilježiti prvu pobjedu ove sezone i to dobro proslaviti.

ČSK – Mladost (I)

ČSK igra bolje ove sezone i imaju tri pobjede, dva remija i dva poraza, dok Mladost ima jednu pobjedu, dva remija i tri poraza. ČSK je u posljednjem kolu slavio u Čakovcu, a ove nedjelje ih čeka domaćinstvo, a to donosi prednost domaćeg terena i publike. Mladost se nada dobroj igri i bodovima, a vidjet ćemo u nedjelju da li će im to poći za nogom.

Croatia – Borac (DH)

U posljednjem kolu Croatia je dala 4 pogotka, a Borac primio. U ovom kolu čeka ih međusobni susret u koji Croatia dolazi motivirana i spremna s vrha tablice. Borac se mora posložiti i jače trenirati da bi mogao konkurirati ekipama s vrha tablice. Možda su spremni za ovu utakmicu pa iznenade favorita.

Vidovčan – Bratstvo (P)

Vidovčan je ekipa koja se bori za sam vrh i imaju samo bod manje od vodećih. Nižu pobjede, a ove nedjelje su favorit u utakmici protiv Bratstva. Bratstvo je u posljednjem kolu pretrpjelo težak poraz i treba se oporaviti. Je li ovo utakmica za oporavak ili će Vidovčan biti siguran?

Jadran – Drava (DM)

Jadran je u posljednjem kolu kiksao i zabilježio poraz kojem se nisu nadali. Možda ih taj poraz motivira da u ovu utakmicu uđu spremniji i oprezniji. Drava je bila sigurna u svojoj pobjedi u posljednjem kolu i odma su tik do Jadrana na tablici. Napeta utakmica gdje pobjeda znači poziciju na tablici.

Draškovec – Borac PMP

Bodovna razlika između ovih dviju ekipa je velika, a kvalitetu igre ćemo procijeniti u nedjelju. Draškovec marljivo skuplja bodove i ima pobjedu iz posljednjeg kola. Borac PMP još pamti napetu utakmicu iz posljednjeg kola i poraz koji im nije najbolje sjeo. Hoće li Borac PMP proigrati najbolje što znaju ili će ipak Draškovec rutinski odraditi ovu utakmicu, vidjet ćemo u nedjelju.

2. Međimurska liga – skupina B

Vučetinec – Sokol

Vučetinec je u posljednjem kolu teško poražen i u ovom kolu dočekuju Sokol. Sokol je pobijedio u napetoj utakmici i nadaju se novom elanu i pobjedi nad oslabljenim Vučetincom. Čeka nas napeta utakmica s neizvjesnim krajem.

Mali Mihaljevec – Venera PMP

Mali Mihaljevec je opet doživio poraz u posljednjem kolu. Nisu u najboljoj formi i vrijeme je da proigraju, a najveći test čeka ih ove nedjelje kad im dolazi Venera PMP. Venera PMP igra odličnu sezonu, pobjeđuju sve koji im se nađu na putu te nemaju zabilježeni poraz. Venera PMP je favorit utakmice, a Malom Mihaljevcu će se trebati poklopiti puno toga da bi mogao konkurirati u rezultatu.

Bratstvo (SV) – Budućnost (M)

Bratstvo ove sezone ima pet pobjeda, dva remija i poraz iz posljednjeg kola. Venera PMP ih je prizemljila u posljednjem kolu, a priliku za novu pobjedu imaju u nedjelju protiv Budućnosti. Budućnost je igrala odlično i marljivo skupljala bodove, ali posljednja dva kola nemaju zabilježenu pobjedu. Je li ovo silazna putanja u formi Budućnosti ili će ipak proigrati i iznenaditi Bratstvo (SV)?

Hajduk (B) – Donji Koncovčak

Hajduk je u posljednjem kolu iznenadio i upisao nova tri boda i nalaze se otprilike na sredini tablice. Igraju dobro, a svaku utakmicu su sve bolji. Ne bi trebali imati previše problema u ovom kolu, ali možda nas Donji Koncovčak ipak iznenadi. Donji Koncovčak je u posljednjem kolu remizirao i ove sezone imaju jednu pobjedu, tri remija i četiri poraza. Donji Koncovčak mora početi pobjeđivati da se makne s donjeg djela tablice.

Zasadbreg 77 – Mura

Zasadbreg 77 ima remi iz posljednjeg kola. Nisu u najboljoj formi, ali polako skupljaju bodove i približavaju se sredini tablice, a protivnik u ovom kolu im je Mura. Mura je na samom začelju tablice i treba nove bodove radi motivacije ekipe, ali i bodovnog stanja.

Plavi – Omladinac

Dvije podjednake ekipe koje dijeli jedan bod. Plavi ove sezone imaju tri pobjede, dva remija i tri poraza, dok Omladinac ima tri pobjede, jedan remi i pet poraza. Utakmica u kojoj je sve moguće, a pobjednik će biti onaj koji će bolje ući u utakmicu i imati više spretnosti da zabije gol.

Hajduk (Š) – Sloboda (S)

Hajduk ulazi u utakmicu kao favorit i igra na visokom nivou naspram prošle sezone. Pri samom su vrhu tablice i imaju pozitivnu gol razliku. U subotnju utakmicu ulaze oslabljeni zbog ne igranja ključnih igrača, a to je prilika za Slobodu da im uzmu bodove. Sloboda je u donjem djelu tablice i ne snalazi se najbolje ove sezone. Možda je ovo prilika za pokoji bod.

Sloboda (M) – Strahoninec

Sloboda je odmarala posljednje kolo i spremni su za Strahoninec. Imali su dva tjedna da se pripreme i smisle dobru taktiku da se maknu s donjeg djela tablice. Strahoninec se vraća staroj slavi i niže pobjede. Ovo bi trebala biti rutinska pobjeda Strahoninca, ali utakmica nije gotova do posljednjeg sučevog zvižduka.