Naj pregledanije

Najava 2. MNL: Draškovec može postati lider, vodeća Venera PMP ugošćuje Budućnost (M)

Ovog vikenda čeka nas pregršt susreta u 2. Međimurskoj ligi.

2. Međimurska liga – skupina A

Budućnost (P) – Mladost (D)

Budućnost je u posljednjem kolu u tijesnoj borbi upisala pobjedu. Igraju dobro i favoriti su u ovom kolu. Mladost je remizirala u posljednjem kolu, a igraju nesigurno. Može li se Mladost osigurati i igrati na pobjedu?

Borac PMP – Borac (DH)

Dvije momčadi s donjeg djela tablice. Nisu se proslavili uspjesima na nogometnim terenima u ovoj sezoni. Borac PMP je trenutno u boljoj formi u upisali su pobjedu u posljednjem kolu pa na krilima te pobjede željno iščekuju ovu utakmicu i nadaju se još jednoj pobjedi. Borac (DH) ne pronalazi taktikui rezultati nisu dobri. Ukoliko nešto ne promijene, morat će početi raditi taktiku za opstanak u ovoj ligi.

Draškovec – Bratstvo (P)

Utakmicu dviju momčadi gdje je kvaliteta na strani Draškovca. Draškovec igra borbeno i napadački što dokazuju u 36 golova koliko su postigli ove sezone. Protivnik im je Bratstvo koje ima tek 3 boda ove sezone. Draškovec ne bi trebao imati previše problema, a domaća publika se nada još jednoj glatkoj pobjedi.

Omladinac (DS) – Drava (DM)

Podjednako dobre momčadi u solidnoj formi. Napeta utakmica za bodove i pozicije na tablici. Drava ima više postignutih pogodaka pa bi spretnost u napadu mogla pridonijeti prednosti, no Omladinac ne pušta do zadnjih minuta i bori se za nove bodove.

Radnički – Vidovčan

Radnički je u posljednjem kolu izgubio, a slična sudbina im se najavljuje i u ovoj utakmici. Vidovčan je ove sezone skupio 25 bodova i pri vrhu su tablice. Ovo bi trebala biti laganija utakmica za niih, a na Radničkom je da nas demantira.

ČSK – Croatia

ČSK je odigrao tešku utakmicu iz koje su izvukli bod. Nakon napete i borbene utakmice, čeka ih još jedna takva. Protivnik u ovom kolu je Croatia koja je odmarala u posljednjem kolu i razrađivala taktiku da se vrate nepobjedivosti i staroj slavi. ČSK ima zadatak pritisnuti Croatiu i pokušati ih iznenaditi, dok je Croatia imala vremena razraditi taktiku i motivirati igrače za nove pobjede.

Mladost (I) – NŠ Međimurje – Čakovec

Ove dvije momčadi se nisu rezultatski proslavile ove sezone. U drugom su djelu tablice i dobri rezultati ih zaobilaze. Čeka ih međusobni dvoboj, a moguća je čak i podjela bodova.

2. Međimurska liga – skupina B

Sokol – Donji Koncovčak

Susret dva stara protivnika. Sokol igra čvrsto i borbeno te su u posljednjem kolu s lakoćom pobijedili Budućnost. Izvrsna igra daje im sigurnost i u ovoj utakmici s Donjim Koncovčakom koji je u posljednjem kolu deklasiran. Da bi Donji Koncovčak konkurirao za bodove u ovoj utakmici, trebaju se osoboditi tromosti i zaigrati najbolje što mogu.

Strahoninec – Mura

Strahoninec je na vrhuncu svoje forme. Nižu pobjede, a protivnici gledaju njihovu nadmoć. Nakon nekoliko teških utakmica, slijedi im jedna lakša, a protivnik im je Mura. Mura je posljednja na tablici, a ove sezone ima dvije pobjede, dva remija te deset poraza. Trebala bi ovo biti glatka pobjeda Strahoninca, a na Muri je da nas uvjeri u suprotno.

Sloboda (M) – Plavi

Obje momčadi su u posljednjem kolu remizirale, a nove bodove traže u ovom kolu. Sloboda iznenađuje protivnike, no još uvijek su van prave forme. Plavi igraju dobro i iz teške utakmice u posljednjem kolu, izvukli su bod. Plavi su spremniji u ovom trenutku i žele ova tri boda, a možda ih Sloboda iznenadi.

Mali Mihaljevec – Pobjeda

Mali Mihaljevec ne pronalazi igru za pobjede. U posljednjem kolu su poraženi u Slakovcu i u ovom kolu traže priliku za popravni. Pobjeda igra sve bolje, niže pobjede na teškim utakmicama. Ukoliko zadrže svoju igru, pobjeda im je zagarantirana, ali Mali Mihaljevec ima prednost domaćeg terena i navijačke podrške.

Vučetinec – Sloboda (S)

Vučetinec je u posljednjem kolu odigrao tešku utakmicu s izjednačenim završetkom. Sloboda igra sve bolje kako sezona odmiče, a u posljednjem kolu su zabilježili uvjerljivu pobjedu. Sloboda ima napad koji im donosi prednost i u ovoj utakmici.

Bratstvo (SV) – Hajduk (Š)

Bratstvo je u posljednjem kolu iznenadila Pobjeda, te su ostali bez bodova. Nakon ovog poraza, trebaju se resetirati i krenuti po pobjedu, a protivnik im nije nimalo lak. Hajduk je u posljednjem kolu upisao još jednu pobjedu u teškoj utakmici. Hajduk je neporažen posljednjih 10 kola, a to protivnici respektiraju i s oprezom kreću u utakmicu. Ukoliko Bratstvo uspije probiti čvrstu Hajdukovu obranu, možda ima šanse ukrasti im pokoji bod.

Hajduk (B) – Omladinac (M)

Hajduk nakon teške utakmice i tijesnog poraza igra na domaćem terenu i dočekuju Omladinac koji je pri samom dnu tablice. Omladinac je remizirao, a forma im je ipak malo bolja od one s početka sezone. Hajduk bi trebao igrati na pobjedu u ovoj utakmici, a Omladinac može računati na svoju obranu i nadati se iznenađenju.

Venera PMP – Budućnost (M)

Jedna od najnapetijih i najtežih utakmica kola je upravo između ova dva kluba. Venera PMP je u posljednjem kolu bila slobodna, a s povratkom ozlijeđenih, vratili su se i pobjedama. Budućnost pada u formi posljednja dva kola i nikako da se vrate staroj slavi. Venera PMP bi trebala dobiti ovu utakmicu, ukoliko se Budućnost ne vrati staroj formi.