Naj pregledanije

NAJAVA 2. MNL – skupina A: Derbi kola igra se u Donjem Vidovcu

Jadran – ČSK

Jadran je odigrao odličnu polu sezonu i bori se za sami vrh tablice. Kako je sezona odmicala, njihova forma je napredovala i uspjeli su skupiti 33 boda. Prvu utakmicu su izgubili od ČSK, no u nastavku sezone je ČSK imao nekoliko lošijih utakmica te nisu uspjeli zadržati onu formu s početka. Dvije moćne ekipe koje igraju na visokom nivou što garantira odličnu utakmicu i neizvjesni rezultat.

Croatia – Omladinac (DS)

Croatia je izvrsno otvorila sezonu i nizali su pobjede, no u jednom trenutku su pali u formi, ali i na tablici, a protivnici su im odmakli s bodovima. U prvom kolu su deklasirali Omladinac, no u uzvratu bi mogla biti nešto drugačija situacija. Omladinac se odmakom sezone dizao u formi i igraju dobar nogomet te su bodovno ispred Croatie. Neizvjesno će biti do posljednjih minuta utakmice.

Vidovčan – Draškovec

Vidovčan je jesenski dio sezone završio uvjerljivom pobjedom i najavio dobar nastavak sezone. Imali su vremena složiti novu taktiku i pojačati sastav. Već u prvoj utakmici čeka ih najteži mogući protivnik – Draškovec. Draškovec igra sezonu za pamćenje, uz fantastičnu obranu i snalažljiv napad uvjerljivo su najbolji u toj ligi te žele nastaviti sa svojim odličnim rezultatima. Draškovec bi trebao slaviti u ovoj utakmici kao i u jesenskom djelu, no možda Vidovčanu nova pojačanja donesu i novu igru.

Drava (DM) – Borac PMP

Drava je u dosadašnjem djelu sezone igrala nešto bolje od Borca PMP, ali daleko je to od njihove najbolje forme. Na zimski odmor su otišli s porazom, a vrijeme je da nastavak sezone započnu s pobjedom. Borac PMP se želi odmaknuti s donjeg djela tablice i odmor im je dobro došao da poslože taktiku i počnu igrati najbolji nogomet kakav znaju i mogu da bi ostvarili svoj cilj. U prvom kolu je Borac PMP upisao uvjerljivu pobjedu nad Dravom, a već ovog vikenda se Drava može osvetiti za taj poraz.

Bratstvo (P) – Budućnost (P)

Bratstvo nije pronalazilo svoju formu i pri samom su dnu bodovne ljestvice. Moraju ubaciti u višu brzinu i početi skupljati bodove da se ne bi morali oprostiti na kraju sezone. Budućnost igra prosječno i drže se „zlatne sredine“ tablice. Neopterećeni kreću u svaku utakmicu i marljivo skupljaju bodove. Prva utakmica u nastavku im donosi lakšeg protivnika i još opušteniju atmosferu.

Borac (DH) – NŠ Međimurje-Čakovec

Dvije momčadi sa dna tablice koje su u prvom kolu remizirale, a ista sudbina ih možda čeka i u ovoj utakmici. Borac igra za nijansu bolje od Čakovčanaca, no NŠ Međimurje-Čakovec je ojačana brojnim pojačanjima koji bi ih trebali pokrenuti da skupljaju bodove i ostvare prvu pobjedu. Zanimljivo će biti gledati kako je zimska stanka utjecala na momčadi.

Mladost (D) – Mladost (I)

Dvije Mladosti igraju međusobni dvoboj već u prvoj utakmici nastavka sezone. U prvom kolu su podijelili bodove, a kroz sezonu je Mladost (D) igrala sve bolje i skupila duplo više bodova od Mladosti (I). Pobjedu u ovoj utakmici zabilježit će momčad s više motivacije, forme i dobro postavljene taktike.