Naj pregledanije

Najava 2. MNL skupina A i B: Čeka nas niz zanimljivih susreta

2. Međimurska liga – skupina A

Borac PMP – Mladost (I)

Dvije podjednake momčadi. Ne igraju najbolje ove sezone, ali skupljaju bodove i nadaju se napretku. U ovom kolu ih čeka međusobni dvoboj, a ishod ove utakmice će ovisiti o raspoloženju igrača i malo sreće.

Draškovec – Mladost (D)

Obje momčadi su u posljednjem kolu upisale pobjede i nova tri boda. Draškovec je u borbi za sam vrh tablice i ne zaostaje puno za protivnicima. Mladost igra dobro, ali nisu u samom vrhu. Teška utakmica za oba protivnika, ali pobjeda bi trebala otići na stranu Draškovca, ukoliko ne bude iznenađenja.

Omladinac (DS) – Borac (DH)

Omladinac ove sezone ima 6 pobjeda, 1 remi i 3 poraza, dok Borac ima 1 pobjedu, 3 remija i 6 poraza. Iz ovog se vidi velika razlika u kvaliteti momčadi i njihovom položaju na tablici. Trebala bi ovo biti laganija pobjeda za Omladinac.

Radnički – Bratstvo (P)

Radnički je u posljednjem kolu pobijedio i osvojio nova tri boda. Teško skupljaju bodove ove sezone, pa je svaki dobrodošli. Bratstvo je doživjelo još jedan poraz i imaju samo 3 boda ove sezone. Bratstvo čeka teška borba za opstanak u ligi, a tu borbu trebaju započeti već s ovom utakmicom.

ČSK – Drava (DM)

ČSK su u posljednjem kolu zabilježili sigurnu pobjedu, dok je Drava bila slobodna. Obje momčadi imaju pozitivnu gol razliku i mala je razlika u bodovima. Teška utakmica čeka obje momčadi, a presudan može biti domaći teren ili odmor u posljednjem kolu.

Jadran – Croatia

Jadran je u posljednjem kolu upisao još jednu pobjedu i na korak su do vodstva na tablici. Croatia je upisala prvi poraz ove sezone i nakon te teške utakmice, slijedi im još jedna takva. Izravna borba za vodeću poziciju i prilika za Jadran nakon što je Croatii poljuljano samopouzdanje.

Budućnost (P) – NŠ Međimurje-Čakovec

Obje momčadi su u posljednjem kolu doživjele poraze. Budućnost igra dobro i drži se središtu tablice, dok Čakovec igra jako loše i nikako da pronađu dobru igru. Trebala bi ovo biti rutinska pobjeda Budućnosti, iako se još uvijek nadamo da će NŠ Međimurje-Čakovec proigrati.

2. Međimurska liga – skupina B

Strahoninec – Budućnost (M)

Strahoninec je u posljednjem kolu dokazao da igraju najbolje u najtežim utakmicama. Deklasirali su Veneru PMP, a već u ovom kolu slijedi nova teška utakmica protiv Budućnosti. Budućnost igra čvrsto i borbeno. Već dugo riječ poraz ne postoji kod njih. Napeta i teška utakmica čeka nas i ove nedjelje u Strahonincu.

Sloboda (M) – Donji Koncovčak

Dvije ekipe s donjeg djela tablice. U posljednjem kolu su opet doživjeli poraze, a sad je vrijeme za međusobni dvoboj. U podjednako su lošoj formi, ali možda je dovoljno vremena do kraja sezone da skupe više bodova i dignu se na tablici. Donji Koncovčak je u bodovnoj prednosti, ali Sloboda uvijek može iznenaditi.

Vučetinec – Mura

Vučetinec igra jako dobro ove sezone i marljivo skuplja bodove. U posljednjem kolu su pobijedili Donji Koncovčak, a u ovom kolu im je protivnik Mura. Mura je posljednja na tablici, ali u posljednjem kolu su zaradili bod protiv Malog Mihaljevca. Vučetinec je favorit utakmice, ali ne treba podcijeniti protivnika.

Mali Mihaljevec – Plavi

Obje momčadi su remizirale u posljednjem kolu. Mali Mihaljevec pada u formi pa ih čeka teška utakmica protiv čvrstih Plavih. Plavi imaju 5 pobjeda, 3 remija i 4 poraza što je dobar prosjek. Trebala bi ovo biti nova tri boda za Plave, ali Mali Mihaljevec je neugodan protivnik i ima prednost domaćeg terena.

Bratstvo (SV) – Sloboda (S)

Bratstvo više nije u formi s početka sezone što iskorištavaju protivnici i uzimaju im bodove. Sloboda je sve bolja kako odmiče sezona. Sloboda bi u ovoj utakmici mogla iznenaditi Bratstvo i pokupiti neke bodove.

Hajduk (B) – Pobjeda

Hajduk ove sezone igra na sve ili ništa. Pobjeda ili poraz. U posljednjem kolu su doživjeli poraz, ali to ih neće pokolebati u novoj utakmici. Pobjeda je također poražena u posljednjem kolu i igraju vrlo šaroliko. Kod njih je sve moguće, od iznenađujuće pobjede do poraza. Napeta utakmica koju vrijedi pogledati, a odlučivat će nijanse.

Zasadbreg 77 – Hajduk (Š)

Zasadbreg 77 nije skupio puno bodova ove sezone i bore se da se dignu u gornji dio tablice. Hajdukova igra se uvelike razlikuje od katastrofalne prošlogodišnje forme. Hajduk je jedan od favorita za ukupnu pobjedu ove sezone i nemaju razloga za zabrinutost ukoliko nastave pobjeđivati. Nova prilika za tri boda im je već na ovoj utakmici.

Sokol – Venera PMP

Sokol se odmarao u posljednjem kolu i spremni su poljuljanu Veneru PMP. Venera PMP je u posljednjem kolu izgubila i traži svoju igru s početka sezone. Sokolu je ovo prilika da iznenadi Veneru PMP, dok je ova utakmica prilika Veneri PMP da se vrati u staru naviku pobjeđivanja.