Naj pregledanije

NAJAVA 2. MNL – skupina B: Četiri kluba idu u lov na vodeću Veneru

Nakon zanimljivog jesenskog djela sezone, slijedi nam još napetiji i borbeniji nogomet. Obavili su se transferi, napravile se nove taktike i kalkulacije, a igrači i navijači s nestrpljenjem očekuju nastavak proljetnog djela.

Zasadbreg 77 – Bratstvo (SV)

Zasadbreg 77 je polusezonu završio pobjedom, no nije to bila najbolja polusezona za njih. Nisu se najbolje snašli u svim utakmicama, ali vrijeme je novu priliku i skupljanje novih bodova. Prvi protivnik u nastavku im je Bratstvo. Bratstvo je odigralo jako dobro i bore se za sam vrh tablice. Protivnici im izmiču za nekoliko bodova što je itekako dohvatljivo. Bratstvo treba ovu pobjedu zbog borbe za vrh, ali Zasadbreg 77 se oslanja na nova pojačanja i nada se preokretu svoje igre u nastavku sezone. Zanimljiva utakmica koja garantira napetost i borbu kao i u 1.kolu.

Omladinac (M) – Mali Mihaljevec

Omladinac ni ove sezone nije u najboljoj formi, a tek ih čeka prava borba za opstanak. Ukoliko se žele dići s donjeg djela tablice, moraju početi skupljati bodove od samog početka, a prava prilika im je protiv Malog Mihaljevca. Mali Mihaljevec je solidno odigrao jesenski dio, ali mogu i žele puno bolje od toga. Stanka im je trebala koristiti da poslože svoje redove i krenu u pravu borbu za bolje pozicije na tablici. U 1.kolu je slavio Mali Mihaljevec, a predviđa se njihova još uvjerljivija pobjeda ukoliko Omladinac ne iznenadi s novom formom.

Hajduk (Š) – Vučetinec

Obje momčadi su jesenski dio završile porazom, formom su u podjednakom položaju što garantira zanimljivu utakmicu do posljednjih minuta. U posljednjem njihovom susretu vodila se tijesna borba, a Hajduk je na kraju odnio tri boda. Vrijeme je za osvetu Vučetinca i nove bodove koje moraju zaslužiti boljom igrom nego u prvom susretu.

Pobjeda – Sloboda (M)

Pobjeda je igrala sve bolje kako je sezona odmicala, a već ova utakmica će pokazati da li im je stanka koristila ili štetila. Sloboda je igrala daleko od svoje najbolje forme. Skupili su malo bodova i moraju ubaciti u višu brzinu da se ne nađu u situaciji borbe za opstanak. U prvom kolu je slavila Sloboda, no u ovoj uzvratnoj utakmici bi situacija mogla biti obrnuta.

Sloboda (S) – Strahoninec

Slobodi je forma rasla kako je odmicala sezona. Zimska stanka, dobar trening i motivacija, mogli bi biti recept za uspješni nastavak sezone. U posljednjoj utakmici su upisali uvjerljivu pobjedu i na krilima te pobjede ulaze u novu sezonu i nadaju se još boljim rezultatima, no najteži ispit čeka ih već ove subote gdje im je protivnik Strahoninec. U prvom kolu je Strahoninec upisao uvjerljivu pobjedu nad Slobodom. Strahoninec igra odličnu sezonu uz pokoji kiks. U ovom zimskom periodu su pojačali svoje redove i sada su među glavnim kandidatima za ukupni naslov lige. Strahoninec igra moćno, skladno i samopouzdano te ih je teško iznenaditi, a upravo taj zadatak ima Sloboda.

Plavi – Sokol

Plavi su se borili svaku utakmicu, ali nisu sve završavale s uspješnim rezultatima. U posljednjoj utakmicu su uvjerljivo pobijedili i nadaju se nastavku tog niza pobjeđivanja. Pravi test čeka ih u slijedećoj utakmici gdje im u goste dolazi Sokol. Sokol je iznenadio u jesenskom djelu i bori se za sam vrh tablice. Igraju fantastično i ne dozvoljavaju loše utakmice, a da bi bili još bolji, pojačali su svoje igrače redove pa bi trebali biti još nemilosrdniji prema protivnicima. Sokol je slavio u prvoj utakmici, a ne bi trebali imati problema ni u uzvratu.

Mura – Venera PMP

Ovo nije sezona koju si je Mura priželjkivala. Nalaze se na posljednjem mjestu na tablici i ne pronalaze pravu formu. Borba im je zagarantirana do samog kraja, a vrijeme je da se probude i počnu igrati jer u protivnom više neće biti mjesta za njih u ovoj ligi. Venera PMP je suprotnost i igra svoju najbolju sezonu. Bodovno su odmakli protivnicima, spremni su na nove izazove i pokazati protivnicima da su najbolji te da žele samo jedno, a to je naslov. U ovom kolu bi za njih to trebala biti rutinska pobjeda.

Donji Koncovčak – Budućnost (M)

Donji Koncovčak je imao dosta vremena da razmisli o nastavku sezone, poboljša formu i taktiku i krene u napad na nove bodove. Nisu se proslavili u prvom djelu sezone i zato je prilika da već u ovoj utakmici pokažu da mogu igrati bolje. Budućnost se nalazi u gornjem djelu tablice, igra dobar nogomet i sigurno je stanka poslužila da se momčad motivira i dovedu pojačanja. Već u prvoj utakmici će se vidjeti kako momčadi dišu te tko je iskoristio stanku za napredak, a tko je opustio uzde.

foto: NK Zasadbreg 77