Kategorije

Naj pregledanije

NAJAVA 2. MNL: Susret posljednjeg i prvog, dvoboj dva Hajduka

2. Međimurska liga – skupina A

Mladost (I) – Budućnost (P)

Mladost je u posljednjem kolu nadigrana i moraju se oporaviti od teškog poraza. U ovom kolu, čeka ih još jedan težak protivnik Budućnost. Budućnost je u posljednjem kolu upisala uvjerljivu pobjedu i nadaju se istom u ovom kolu. Budućnost je favorit utakmice i nadaju se da će slijediti niz pobjeda.

Mladost (D) – Borac PMP

Mladost je igrala tešku utakmicu protiv odlične momčadi, a iz te utakmice su izašli poraženi. Borac PMP je imao lakšeg protivnika i sigurno su stigli do pobjede. Mladost je u dosadašnjem djelu sezone igrala bolje od Borca PMP i ima više bodova. Ovo je utakmica da se Mladost vrati i zaboravi posljednji poraz, ali ne smijemo zaboraviti na Borac PMP koji je uvijek pun iznenađenja.

Borac (DH) – Draškovec

Utakmica dviju momčadi od kojih je jedna s donjeg djela tablice, a druga s gornjeg djela tablice. Utakmica koja ne bi trebala imati previše iznenađenja. Borac ne uspijeva pronaći igru koja bi im donosila pobjede, dok Draškovec igra odlično i ima samo jedan poraz ove sezone.

Bratstvo (P) – Omladinac (DS)

Bratstvo je u posljednjem kolu opet poraženo. U ovoj sezoni imaju 1 pobjedu i 10 poraza. Omladinac se drži u gornjem djelu tablice i ove sezone imaju 7 pobjeda, 1 remi i 3 poraza. U ovom dvoboju se očekuje pobjeda Omladinca, no vidjet ćemo što Bratstvo može odigrati u ovoj utakmici.

Drava (DM) – Radnički

Drava je u posljednjem kolu izgubila, ali imaju 19 bodova i na sredini su tablice što je solidan rezultat za ovu sezonu. Radnički je u posljednjem kolu pobijedio, a uspjeli su skupiti 12 bodova. Bodovna prednost je na strani Drave, ali možda je posljednja pobjeda dala elana Radničkom za nove pobjede.

Vidovčan – ČSK

Vidovčan je u posljednjem kolu odmarao i spremni su za nove pobjede. Ove sezone imaju 8 pobjeda i 3 poraza, a gol razlika im je 35:16. ČSK je u posljednjem kolu zabilježio tijesnu pobjedu nakon iscrpljujuće utakmice. Ove sezone imaju 6 pobjeda, 3 remija i 3 poraza, a gol razlika im je 31:17. Vrlo izjednačena utakmica dva dobro znana stara protivnika.

NŠ Međimurje-Čakovec – Jadran

Čakovčanci su posljednji na tablici i još uvijek nemaju zabilježenu pobjedu ove sezone, a kako stvari stoje, teško da će ju imati i nakon ove utakmice. Jadran je vodeći na tablici, a u posljednjem kolu su u napetoj i teškoj utakmici pobijedili Croatiu. Posljednji i vodeći s tablice se susreću u ovom kolu, a Jadran bi trebao nakon ove utakmice učvrstiti svoju vodeću poziciju.

2. Međimurska liga – skupina B

Budućnost (M) – Sokol

Dobro znani protivnici koji će ovu utakmicu svakako učiniti zanimljivom i napetom. Budućnost je u posljednjem kolu deklasiran od Strahoninca, dok je Sokol izgubio od Venere PMP. U ovom kolu ih čeka međusobni dvoboj, a pobjednika možemo samo nagađati.

Donji Koncovčak – Strahoninec

Donji Koncovčak nije u najboljoj formi ove sezone. Pobjede ih zaobilaze, uspjeli su ih skupiti tek 3, a već nekoliko kola nižu poraze. Protivnik u ovom kolu im je Strahoninec. Strahoninec je u posljednjem kolu upisao još jednu pobjedu i dokazao da su najbolji u najtežim utakmicama. Imaju 26 dodova, a gol razlika im je 24:12. Strahoninec se bori za vodeću poziciju na tablici i ovo je izvrsna prilika za nove bodove, no Donji Koncovčak još uvijek nije skroz otpisani.

Mura – Sloboda (M)

Dvije momčadi s donjeg djela tablice. Nisu se najbolje snašli u dosadašnjem djelu sezone, no Sloboda ipak igra puno bolje i često iznenadi protivnika. Mura je posljednja na tablici i još uvijek ne pronalazi pravu igru. Sloboda ima 15 bodova i ovo bi trebala biti utakmica u kojoj će skupiti još bodova i dignuti se na tablici.

Plavi – Vučetinec

Obje momčadi se nalaze u sredini tablice s 2 boda razlike. Igrali su napete utakmice u posljednjem kolu, a sad ih čeka međusobni dvoboj. Teška utakmica s neizvjesnim krajem čeka nas do posljednjih minuta, a moguće su i promjene na tablici nakon ovog kola.

Sloboda (S) – Mali Mihaljevec

Još jedna napeta utakmica izjednačenih protivnika. Sloboda igra sve bolje kako sezona odmiče i iznenađuju protivnike koji ih olako shvate. Mali Mihaljevec ne igra najbolje što može i daleko su od svoje najbolje forme. Obje momčadi su u donjem djelu tablice i dijeli ih 1 bod. U Slakovcu će prevagnuti bolja taktika i raspoloženost igrača.

Pobjeda – Bratstvo (SV)

Pobjeda je u posljednjem kolu upisala nove bodove i dokazuju da igraju sve bolje. Nova teška utakmica čeka ih u ovom kolu, a protivnik im je Bratstvo iz Savske Vesi. Bratstvo je u posljednjem kolu pobijedilo i možda je vrijeme da povratak nakon nekoliko loših kola. Pravi test slijedi ih u ovoj utakmici jer Pobjeda je opasan protivnik posljednjih nekoliko kola.

Hajduk (Š) – Hajduk (B)

Susret dva Hajduka u ovom kolu donosi nam zanimljivu utakmicu koju treba pogledati u subotnje popodne. Štrukovčani ove sezone igraju lavovski i bore se do posljednjih minuta što dokazuju i rezultati i borba za sam vrh. Hajduk (B) igra solidno, ali u posljednjem kolu su opet doživjeli poraz. Domaćin je favorit i ne bi trebao imati prevelikih problema u osvajanju novih bodova.

Omladinac (M) – Zasadbreg 77

Dvije momčadi koje se nisu najbolje snašle ove sezone. Omladinac ima 10 bodova, dok Zasadbreg 77 ima 12. Skoro pa izjednačena borba, no prednost je ipak na strani Zasadbrega 77.