Kategorije

Naj pregledanije

Najava 2. MNL: Vodeća Croatia u Preseki, općinski derbi između Venera i Vučetinca

2. Međimurska liga – skupina A

Budućnost (P) – Draškovec

Budućnost je u posljednjem kolu odigralo tešku utakmicu i zabilježili su važnu pobjedu. Draškovec je bio uvjerljivi u svojoj pobjedi što ih po bodovima svrstava u gornji dio tablice. Dvije dobre momčadi koje žele pobjedu, a vidjet ćemo tko ju želi jače.

NŠ Međimurje-Čakovec – Omladinac (DS)

Domaćini i dalje nema pobjedu i ima samo jedan bod. Omladinac je u gornjem djelu tablice, ali ima poraz iz posljednjeg kola. U ovom dvoboju, trebala bi biti sigurna pobjeda za Omladinac, ali u nogometu je sve moguće.

Mladost (I) – Radnički

U posljednjem kolu, Mladost je dobila 5 pogotka, dok je Radnički dao 5 pogodaka te obje momčadi imaju po 5 bodova na tablici. Možda i na ovoj utakmici sve bude u znaku brojke 5. Tko će više pogodaka dati ili će možda remizirati, vidjet ćemo u nedjelju.

Mladost (D) – ČSK

Obje momčadi sa sredine tablice koje dijeli mala razlika. ČSK ima puno bolju gol razliku 22:11, dok Mladost ima negativnu gol razliku 10:12. Mladost želi preoteti ove bodove ČSK, a oni i dalje žele sigurno pobjeđivati i napredovati na tablici.

Bratstvo (P) – Croatia

Bratstvo dočekuje vodeće s tablice. Imaju samo tri boda i ne igraju baš dobar nogomet. Croatia još uvijek nema poraz u ovoj sezoni i sigurni su na vrhu tablice. Ovo bi trebala biti još jedna pobjeda za Croatiju i nova tri boda, a samo iznenađenje bi im moglo poremetiti planove.

Drava (DM) – Vidovčan

Drava je u posljednjem kolu poražena od Jadrana, a još jedna teška utakmica čeka ih s Vidovčanom. Vidovčan je siguran u svojim pobjedama i bori se za sam vrh tablice. Obje momčadi igraju dobru sezonu i moglo bi biti iznenađenja u ovoj utakmici.

Borac PMP – Jadran

Borac PMP na domaćem terenu dočekuje neugodnog protivnika Jadrana. Borac PMP ne igra u najboljoj formi, dok Jadran niže pobjede. Očekuje se glatka pobjeda Jadrana, a na Borcu PMP je da to pokuša spriječiti.

2. Međimurska liga – skupina B

Sokol – Sloboda (M)

Sokol nakon uvjerljive pobjede iz posljednjeg kola čeka još jednu utakmicu u kojoj bi trebali rutinski pobijediti, a protivnik je Sloboda iz Mihovljana. Oni su odigrali tešku utakmicu sa Strahonincom i pitanje je jesu li se uspjeli oporaviti od tog poraza, a već ovog vikenda čeka ih nova teška utakmica.

Venera PMP – Vučetinec

Venera je jedina momčad koja nema zabilježeni poraz ove sezone. Na samom su vrhu i polako se odvajaju s bodovima od ostatka ekipa. Vučetinec je u posljednjem kolu doživio težak poraz, a ovog vikenda na redu je najteži protivnik.

Budućnost (M) – Mali Mihaljevec

Obje momčadi su u posljednjem kolu odigrale teške utakmice. Igraju dobro, ali Budućnost je u boljoj formi. Očekuje se pobjeda Budućnosti, ali Mali Mihaljevec je uvijek nepredvidivi protivnik.

Donji Koncovčak – Bratstvo (SV)

Donji Koncovčak ima pobjedu iz posljednjeg kola, ali još uvijek su pri dnu tablice. Bratstvo je doživjelo poraz od Budućnosti, ali to im samo daje novu motivaciju da se poboljšaju i da im se porazi ne ponavljaju. Čeka li nas rutinska pobjeda Bratstva ili možda ipak iznenađenje, vidjet ćemo u subotu.

Mura – Hajduk (B)

Mura kao posljednja na tablici se penje u formi i ima pobjedu iz posljednjeg kola. U dosadašnjem djelu sezone imaju dvije pobjede, a vrijeme je za nove bodove i micanje sa dna tablice. Hajduk je iznenadno izgubio i posljednjem kolu i pitanje je, da li ih je taj poraz poljuljao pa je to prilika za Muru ili će ih ipak motivirati da krenu po novu pobjedu.

Plavi – Zasadbreg 77

Plavi napreduju u formi te su uvjerljivo pobijedili u posljednjem kolu. Plavi se nadaju još jednoj pobjedi, a na putu do pobjede im stoji Zasadbreg 77. Oni su izgubili u posljednjem kolu i imaju samo 9 bodova u ovoj sezoni. Obje momčadi trebaju ovu pobjedu, a pitanje je tko će imati više preciznosti da zabije i pobijedi.

Sloboda (S) – Omladinac (M)

Dvije ekipe s drugog djela tablice. Obje ekipe su pretrpjele teške poraze u posljednjem kolu i imaju negativnu gol razliku. Neizvjesna utakmica u kojoj su ekipe izjednačene.

Pobjeda – Hajduk (Š)

Pobjeda je bila slobodna u posljednjem kolu i spremni su za novu utakmicu, a u toj utakmici protivnik im je Hajduk. Hajduk igra jako dobro i niže pobjede. Ovo bi trebala biti još jedna pobjeda u nizu, a utakmica za tu pobjedu igra se već ove nedjelje.