Naj pregledanije

[NAJAVA] Juniorski kup: Tko će u finale?

Sutra od 17:30 na rasporedu su polufinala Međimurskog nogometnog kupa.

Sastaju se: NŠ Graničar/VidovčanNŠ Sveti Martin i NŠ RudarNŠ MeđimurjeČakovec

Prvi polufinalni dvoboj odigrat će se u Kotoribi. Domaćin NŠ Graničar/Vidovčan nada se ulasku u finale u kojem su zadnje igrali 2015.godine, a tada su u polufinalu izbacili istog protivnika. Ove godine opet imaju jako dobro ekipu, a dosta tih dečki okosnica su u seniorima NK Graničar i NK Vidovčan.

S druge strane NŠ Sveti Martin gotovo svake godine prvak je juniorske lige. Prošle godine u kupu su ispali u polufinalu od kasnijeg pobjednika NŠ Međimurje-Čakovec, a godinu dana prije opet od kasnijeg pobjednika NŠ Sveti Juraj na Bregu.

Očekuje nas jako zanimljiva utakmica, a dodajmo još da su se u juniorskom prvenstvu ove ekipe sastala dva puta, svaka je slavila jedanput i to kao domaćin. Hoće li to opet biti slučaj? Saznat ćemo sutra u Kotoribi od 17:30.

Drugi polufinalni susret u Murskom Središću bit će repriza prošlogodišnjeg finala. Domaćina NŠ Rudar ove sezone napustilo je dosta kvalitetnih igrača koji su svoj nogometni put, većinom nastavili u susjednoj Sloveniji. Unatoč tome trener Dražen Škvorc s kadetima je upotpunio ovu ekipu, te složio respektabilnu momčad koja je opet došla do polufinala i koja se sutra sigurno neće lako predati.

S druge strane NŠ Međimurje-Čakovec ekipa je s najviše osvojenih juniorskih kupova. Favoriti su za osvajanje i ove godine, a prva dva kup susreta riješili su rutinirano.

U ovom susretu gosti preuzimaju ulogu favorita, no neće im biti lako kao ni prošle godine u prvom od dva finalna susreta, kada je susret ovih ekipa u Murskom Središću završio bez pobjednika 1:1.

Rezultati četvrtfinala: 
NŠ Mala Subotica – NŠ Međimurje – Čakovec 1:5

NŠ Sloga (Č) – NŠ Graničar/Vidovčan 3:6

NŠ Sveti Martin – NŠ Mladost Komet 2:1

NŠ Rudar – NŠ Nogometaš 13 6:5