Naj pregledanije

NAJAVA: Niz zanimljivih susreta u 2. MNL-A i 2. MNL-B

2. Međimurska liga – skupina A

ČSK- Draškovec

Obje ekipe s 4 boda, no Draškovec ima utakmicu manje. Napeta utakmica i atmosfera nas očekuju ovu nedjelju u Čehovcu, a borbe sigurno neće nedostajati jer su obje ekipe željne pobjede i novih bodova.

Croatia- Budućnost(P)

Croatia je odlično krenula u novu sezonu i trenutno je na vodećoj poziciji. Budućnost ima tek jednu pobjedu i vrijeme je da proigra, no hoće li im lako biti iznenaditi Croatiu? U Orehovici se nadaju novim bodovima, ali Budućnost se također želi boriti za ta tri boda.

Vidovčan- NŠ Međimurje-Čakovec

Vidovčan polako skuplja bodove i pozicionirani su pri vrhu tablice. Ovog vikenda, domaćini su NŠ Međimurju-Čakovec, a ne žele im ispustiti ove bodove. NŠ Međimurje-Čakovec nije najbolje krenulo u sezonu, ali vrijeme je da proigraju, žele li se boriti za više pozicije na tablici.

Drava(DM)- Mladost(I)

Dvije dobre ekipe, pune samopouzdanja nakon pobjeda u zadnjem kolu. Drava i Mladost su bili podjednako dobri u dosadašnjem djelu sezone, no netko će se istaknuti u ovom dvoboju i povećati svoju bodovnu prednost.

Bratstvo(P)- Mladost(D)

Mladost do sad ima zabilježenu pobjedu, poraz i remu, dok Bratstvo ima jednu pobjedu i dva poraza. Dvije podjednake ekipe sa jednakim šansama, a kome je vrijeme da upiše novu pobjedu, saznat ćemo u nedjelju.

Jadran- Borac (DH)

Jadran ima prednost domaćeg terene, ali i pobjede iz posljednjeg kola. Borac je u napetoj utakmici ipak poražen od Croatie, no treba skupiti momčad i krenuti po novu pobjedu, a na tom putu u ovom kolu stoji im Jadran.

Radnički- Omladinac (DS)

Radnički je domaćin Omladincu. Radnički nisu najbolje krenuli u novu sezonu i još uvijek traže pravu igru. Omladinac ima utakmicu manje i pobjedu iz posljednjeg kola. Je li vrijeme za buđenje Radničkog ili novu pobjedu Omladinca?

2. Međimurska liga – skupina B

Vučetinec- Bratstvo (SV)

Obje momčadi su u posljednjem kolu zapisale pobjedu te puni samopouzdanja startaju u ovu utakmicu. Vučetinec ima dva boda više u dosadašnjem djelu sezone, no Bratstvo vjeruje u svoju momčad i dobar rezultat u ovoj utakmici. Očekuje nas napeta utakmica u kojoj je sve moguće.

Sloboda(M)- Hajduk (B)

Sloboda dočekuje Hajduk. Nakon poraza obje momčadi u posljednjem kolu, treba im podići samopouzdanje. Hajduk je još uvijek bez bodova, dok Sloboda ima dvije pobjede i dva poraza. Hoće li domaći teren pomoći Slobodi da upiše treću pobjedu ove sezone?

Strahoninec- Zasadbreg 77

Strahoninec na domaćem terenu dočekuje Zasadbreg 77. U posljednjem kolu, Strahoninec je u napetoj utakmici, propustio šansu za stopostotni učinak u ovoj sezoni i zabilježio prvi poraz. Zasadbreg 77 je posljednje kolo proigrao i deklasirao Slobodu te dobio vjetar u leđa. Hoće li se Strahoninec vratiti pobjedama ili će ih Zasadbreg 77 iznenaditi, vidjeti nam je u nedjelju.

Sokol- Omladinac (M)

Sokol nestrpljivo dočekuje Omladinac. Obje ekipe su željne igre i pobjeda. Omladinac nakon pobjede u nedjelju, želi još pobjeda, a Sokol se želi vratiti pobjedama nakon poraza od Štrukovca. Tko će više željeti pobjedu, saznat ćemo u nedjelju.

Venera PMP- Hajduk (Š)

Dvije momčadi koje su u dosadašnjem djelu skupile najviše bodova. Utakmica kola, a ulog velik. Pobjeda donosi vrh tablice, a momčadi su spremne i željno iščekuju borbu do zadnjih minuta. Odlična utakmica s neizvjesnim krajem i sigurnom napetošću do zadnjih minuta. Tko je više trenirao i bolje se pripremio ili će jednostavno imati više sreće?

Budućnost (M)- Pobjeda

U dosadašnjem djelu natjecanje, bolje se snašla ekipa Budućnosti. Sakupili su 7 bodova, a u posljednjem kolu su remizirali. Pobjeda je sakupila 1 bod i željno iščekuju pravu utakmicu u kojoj će proigrati i dobiti više bodova. Možda je ova prava utakmica da se Pobjeda probudi ili da se Budućnost još digne na tablici.

Mura-Plavi

Mura dočekuje Plave, a na domaćem terenu uz domaću publiku, nadaju se prvim bodovima ove sezone. Plavi su krenuli dobro u sezonu, no znaju da mogu i bolje. Hoće li Mura poremetiti planove Plavima i uzeti im bodove ili će utakmica proći očekivano, vidjeti nam je ovog vikenda.

Donji Koncovčak- Sloboda (S)

Dvije ekipe koje se nisu najbolje snašle u dosadašnjem djelu sezone. Pri samom su dnu tablice, ali s velikom željom za napretkom. Tko ima jaču želju, u čijoj mreži ćemo vidjeti loptu, preostaje nam dočekati subotu.