Naj pregledanije

[NAJAVA] Vodeća Croatia ugošćuje Mladost (I), općinski derbi Hajduka (B) i Venere

2. Međimurska liga – skupina A

Radnički – Borac PMP

Radnički je domaćin Borcu PMP i čeka novu priliku da ipak skupi bodove. Borac PMP isto ne igra najbolje, a u posljednjem kolu su doživjeli poraz od ČSK. Utakmica u kojoj je sve moguće, pa čak i podjela bodova.

ČSK – Budućnost (P)

ČSK dočekuje Budućnost. ČSK ima pobjedu u posljednjem kolu i ima više bodova od Budućnosti pa ga to čini favoritom utakmice. Budućnost ima utakmicu manje i još uvijek se zagrijava za sezonu. Može li ČSK do nove pobjede ili je Budućnost spreman za nova iznenađenja?

Croatia – Mladost (I)

Croatia je vodeća na tablici i u dosadašnjem djelu su primili samo dva pogotka, a dali 11. U posljednjem kolu ih je iznenadila NŠ Međimurje-Čakovec te je Croatia jedva pobijedila. Ove nedjelje u goste im dolazi Mladost iz Ivanovca. Mladost je doživjela težak poraz u posljednjem kolu, a može li se oporaviti, vidjet ćemo u nedjelju.

Vidovčan – Mladost (D)

Nakon jedne Mladosti prošlog vikenda, ovaj vikend Vidovčanu dolazi druga Mladost. S ovom ekipom bi se trebali malo pomučiti jer su podjednako dobri i bore se za vodeće pozicije. Mladost (D) se također nada novim pobjedama, a ovo je izravna borba za sam vrh tablice.

Drava (DM) – Borac (DH)

Drava u dosadašnjem djelu sezone ima dobar skor. Omjer golova im je 15:8, dok je Borcu 7:10. Borac se diže u posljednjoj utakmici i bilježi pobjedu, dok Drava pada i bilježi poraz. U nedjelju je borba za nove bodove i utakmica kreće s 0:0, a završit će prema zaslugama.

Jadran – Bratstvo (P)

Obje ekipe su doživjele poraz u posljednjem kolu. U nedjelju su spremni za nove pobjede, a tko će imati više uspjeha u tome, gledat ćemo u nedjelju u Štefancu.

Omladinac (DS) – Draškovec

Dvije dobre ekipe koje se dižu u formi kako sezona odmiče. Skupljaju pobjede, ali i bodove. Obje ekipe imaju utakmicu manje, ali i solidne bodove koji ih svrstavaju u gornji dio tablice. Imaju i pozitivan skor primljenih i datih golova. Napeta utakmica gdje će se voditi velika borba za bodove.

2. Međimurska liga – skupina B

Mali Mihaljevec – Strahoninec

U Malom Mihaljevcu čeka nas napeta utakmica dva stara protivnika. Mali Mihaljevec je u posljednjem kolu pobijedio Slobodu (M) i upisao nova tri boda. Strahoninec je odigrao odličnu utakmicu u susjedskom derbiju i u novom su naletu. Utakmica koju vrijedi popratiti.

Bratstvo (SV) – Sokol

Susret je zakazani za subotu u Savskoj Vesi. Bratstvo igra jako dobru ovu sezonu i domaći teren im pogoduje. U goste dolazi Sokol koji je izgubio u posljednjem kolu i čeka ih napeta i neizvjesna tekma u kojoj žele osvojiti nove bodove, no domaćim ima drugi plan, a to je osvojiti sva tri boda.

Hajduk (B) – Venera PMP

Dvije momčadi koje su upisale uvjerljive pobjede u posljednjem kolu. Venera PMP je u dosadašnjem djelu sezone dala 20 golova, a primila samo 7, dok je Hajduk (B) dao 13 golova i primio 17. Venera PMP igra odličan nogomet u kojem puno zabijaju i primaju malo golova, a ove subote na putu još jedne pobjede stoji im Hajduk. Hoće li ovo biti glatka pobjeda Venere PMP ili će se Hajduk umiješati u borbu za bodove?

Zasadbreg 77 – Budućnost (M)

Zasadbreg 77 na domaćem terenu dočekuje Budućnost iz Miklavca. Dvije ekipe koje se nalaze na sredini tablice. Zasadbreg pamti poraz iz općinskog derbija, dok Budućnost ima pobjedu protiv Omladinca. Zanimljiva utakmica s neizvjesnim krajem čeka nas ove nedjelje u Zasadbregu.

Omladinac (M) – Donji Koncovčak

Dvije ekipe sa samog začelja tablice. Donji Koncovčak je izvukao bod protiv Hajduka (Š) u posljednjem kolu, dok je Omladinac upisao još jedan poraz. Neizvjesna borba za bodove, ali i napredak na tablici. Možda se bodovi podijele, a sve to vidjet ćemo u nedjelju u Mačkovcu.

Hajduk (Š) – Mura

Već u subotu, Štrukovec je domaćin dvoboja dobro poznatih protivnika. Hajduk je spreman s kompletnom momčadi koja je spremna za nova tri boda. Domaći teren uz glasnu publiku može im samo dati elana, ali protivnik im je Mura. Mura se ne predaje tako lako i jednako jako želi te bodove. Tko će izaći kao pobjednik, a tko kao gubitnik?

Pobjeda – Plavi

Obje momčadi imaju uspona i padova. Igraju dobro, ali ne bore se za vrh, već su zlatna sredina. Dosta golova primaju, ali i daju. Vrlo neizvjesna utakmica čeka nas u Gornjem Hrašćanu.

Vučetinec – Sloboda (M)

Vučetinec jedva čeka ovu utakmicu, nakon slobodnog vikenda. Domaćin je Slobodi (M) i vjeruje u laku pobjedu. Sloboda je u posljednjem kolu izgubila od Malog Mihaljevca i mora podići nivo igre ukoliko želi nove bodove. Može li se ekipa Slobode posložiti do subote i iznenaditi Vučetinec?