Kategorije

Naj pregledanije

NAŠI SPORTAŠI: Mihaela Horvat debitirala u austrijskom nogometu, Levak sjajan u derbiju

Još jedna nova rubrika “Naši sportaši” čeka vas na našem portalu. Ubuduće ćemo pratiti sve međimurske sportaše koji se sa svojim klubovima natječu po prvim ili drugim ligama Hrvatske i inozemstva. Neki od sportaša koje ćemo pratiti su svakako, sestre Posavec (ŽRK Lokomotiva), Bruno Levak (HC Bruck), Patrik Jambrović (KK Zabok), Nikolina Zadravec (RK Podravka).

NOGOMET

Međimurska nogometašica Mihaela Horvat je prethodni vikend debitirala za svoju novu ekipu, austrijski SV Horn. U prvom ligaškom nastupu njezina ekipa je doživjela poraz 2:0 od prošlosezonskih prvakinja.

RUKOMET

Levakov HC Bruck upisao je drugu prvenstvenu pobjedu zaredom (27:28). Levak je igrao cijeli susret, a postigao je pet pogodaka.

Paula i Stela Posavec igrale su s Lokomotivom pripremni turnir u Mađarskoj koje su i osvojile. Međimurke su igrale obje utakmice na turniru te su u svakoj postigle po nekoliko pogodaka.

Nikolina Zadravec je s Podravkom igrala na turniru u Grudama. Prvi susret dobile su uvjerljivo 38.21, a Nikolina je upisala šest pogodaka. U drugom susretu minimalno su poražene (33:31) od podgoričke Budućnosti. U tom susretu Nikolina nije tresla mrežu.

KOŠARKA

Zabok Patrika Jambrovića odigrao je prijateljski susret sa Rogaškom. Krajnji rezultat bio je 72:72.

RIBOLOV

Senzacionalne vijesti stigle su nam u nedjelju iz Novog Sada. Međimurec Alan Perko postao je svjetski prvak u lovu udicom na plovak.