Neugodan poraz na domaćem terenu! Međimurje i dalje bez pobjede

Četristotinjak gledatelja pratilo je večeras drugoligaški susret između Međimurja i Sesveta. Nažalost po domaćina i dalje su bez pobjede jer su tri boda (1:2) iz Čakovca odnijeli gosti iz Sesveta.

Međimurje je bolje otvorilo susret, a u 4. minuti nakon ubačaja Brckovića Hlišć je pucao iznad gola. Tek u 28. minuti Međimurje je ozbiljnije zaprijetilo, a to je odmah urodilo pogotkom. S desne strane ubacio je Hlišć, a najviši u skoku bio je Ivan Novoselec.

Loš pristup u drugom dijelu brzo su kaznili Sesvećani. U 48. minuti gosti realiziraju kazneni udarac preko Vujanića.

Minutu kasnije diksutabilna odluka suca koja je možda i promijenila tijek utakmice. Čikvar je na 16 m ukrao loptu obrani Sesveta koja je stigla do samog Šimičića, a pomoćni sudac dignuo je zastavicu te je označeno zaleđe.

Sesvećani su četiri minute kasnije opasno zaprijetili preko Geljića, ali on je pucao pokraj gola. Samo dvije minute kasnije, Dučkić je pucao s 25 metara, a nakon loše reakcije Koprića lopta je ušla u mrežu.

Vrlo brzo zaprijetili su domaći preko Šimičića udarcem sa 16 metara, a njegov dobar udarac završio je pokraj vrata.

Do kraja susreta zabilježeno je još nekoliko pokušaja s obje strane, ali lopta nije našla put prema mreži.

Po tko zna koji put, Međimurje je u drugoligaškim utakmicama imalo vodstvo koje nije naplaćeno pobjedom.

Međimurje: Koprić, Hudećek, Brcković, Novoselec, Hranilović, Hajdinjak (od 89. Zanjko), Ceraj, Hlišć N (57. Ikić)., Čikvar (od 70. Patafta), Ivančić, Šimičić