Nicole Mikulan potpisala za klub austrijske Bundeslige

Sedamnaestogodišnja tenisačica Nicole Mikulan, Međimurka koja nastupa pod austrijskom zastavom dobila je veliko priznanje i nagradu za svoj trud i postignute rezultate.

Naime ona je zadnje dvije godine igrala za klub “Madainitennis Sankt Pölten”, a u prvoj godini nastupanja, s klubom je osvojila četvrtu i izborila ulazak u treću austrijsku ligu. Tu sezonu Nicole je briljirala te je pobjedila sve svoje ligaške mečeve.

Prošlu sezonu, pratilo ju je puno pehova i ozljeda te nažalost zbog ozljede nije mogla branit boje kluba gdje je bila jedna od glavnih karika ekipe, te se njezin izostanak itekako osjetio i klub je ispao iz treće lige.

Kroz ovo razdoblje s virusom COVID-19 marljivo je radila na fizičkoj pripremi, te joj je stigla lijepa nagrada. Poziv od prvoligaške ekipe “TC Bakl Weigelsdorf” s kojima je dogovorila daljnju suradnju. Klub je to u kojem su prva i druga igračica u top 200 na WTA ljestvici. Slovakinja Kristina Kucova je 168. na WTA listi, dok je mađarka Anna Bondar 200. na WTA listi. Očito su ljudi u klubu prepoznali Nicolin potencijal te je sada na njoj da im to sjajnim partijama opravda.

Ona jedva čeka početak lige, koja bi morala početi za otprilike mjesec dana, a 1.8 nada se nastupu na ITF seniorskom turniru nagradnog fonta 15.000 dolara.

Ovim putem želimo joj čim manje novih ozljeda te puno novih teniskih uspjeha.