Naj pregledanije

NK Dubrava (S): Memorijalni malonogometni turnir “Golubić – Bobičanec”

Već tradicionalni memorijalni malonogometni turnir “Golubić – Bobičanec” održat će se i ove godine. On se održava već dugi niz godina u čast preminulima Dragutinu Golubiću i Antunu Bobičancu na točno određeni vikend. Ove godine održat će se 18. i 19. srpnja u organizaciji nogometnog kluba “Dubrava”

Subotnja događanja počinju od jutarnjih sati kada se sve priprema za dvodnevni turnir “med vulicami” i za zabavu u subotu. 

Od 12 sati u subotu počinje prodaja vola na ražnju, a od 16 sati zabavljat će vas i živa glazba. 

U 15 sati predviđen je i početak turnira “med vulicami” koji se odigrava u subotu i nedjelju. U subotu će se odigrati samo dio utakmica, dok nas ostatak nogometnog dijela ovog vikenda očekuje u nedjelju od 10 sati kada se turnir nastavlja. 

“Ovim putem pozivamo sve mještane i ostale ljubitelje nogometa da nam se pridruže i ove godine kako bi odali počast i prisjetili se svih umrlih, ali i da popratimo uvijek atraktivan turnir. Isto tako, molimo sve koji se odazovu da se pridržavaju svih mjera koje su propisane od strane stožera RH kako bismo spriječili daljnje širenje virusa, također molimo sve za strpljenje i želimo vam ugodnu zabavu”. 

Promjene i novosti u vezi turnira moguće je pratiti na Facebook stranici nogometnog kluba Dubrava.

Ovako je bilo prošle godine.