Naj pregledanije

NK Graničar (N): U petak otvorenje sportskog kompleksa “Drvarijum”

Ovog petka, 3. srpnja sa početkom u 20:30 sati održati će se otvorenje sportskog kompleksa “Drvarijum”, nogometnog igrališta NK Graničar Novakovec.

Za vrijeme ove nogometne stanke izazvane virusom Covid-19, značajno se poboljšala infrastruktura oko nogometnog terena pa je cijeli kompleks poprimio sasvim drugačiji izgled. Završena je vrlo kvalitetna rasvjeta, oko cijelog terena postavljena je nova ograda sa novim kučicama za rezervne igrače, uređena je svlačionica za suce i prostorija za delegata, pripremljena je podloga i sustav automatskog navodnjavanja za novi pomoćni teren, uređen je okoliš te su zasađene sadnice bora oko cijelog kompleksa.

Najveći dio spomenutih radova financirala je Općina Podturen, a vrlo je značajan financijski dio su izdvojili iz vlastitih sredstava i uz pomoć sponzora, te odaziv igrača, članova uprave i ostalih simpatizera na radne akcije bez čega bi radovi bili napravljeni u puno manjem obujmu.

Kako bi obilježili ovaj trenutak odigrati će se prva noćna utakmica na terenu, a protivnik će biti ekipa NK Mladost iz Dekanovec

Navijači kluba pripremaju prigodni domjenak za ovu priliku kako bi počastili sve prisutne, pa s toga pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže ovom otvorenju.

Već u nedjelju igra se i druga prijateljska utakmica gdje im u goste dolazi ekipa NK Radnjički Gardinovec sa početkom u 17:00 sati.