Naj pregledanije

NK Nedelišće: Danijel Jagec okupio svoje pulene

Nakon tromjesečne stanke nogometnim aktivnostima nogometaši Nedelišća vratili sz se s dvije trening-utakmice kako bi se provjerila fizička pripremljenost igrača i napravila podloga za početak priprema. U prvoj utakmici 1. momčad svladala je veterane 7:2, dok je u drugoj utakmici Podturen bio bolji 5:2, obje utakmice odigrane su na stadionu u Nedelišću.

Pripreme su službeno započele 27. lipnja i bit će netipične jer ih usred pripremnog perioda očekuje vrlo važna utakmica četvrtfinala Međimurskog nogometnog kupa, još uvijek aktualne sezone, a zatim ubrzo počinje već i nova sezona. U srijedu (1. srpnja) je na rasporedu “uzvratna” prijateljska utakmica u Podturnu, a daljnje aktivnosti bit će još dogovorene i uvelike ovise o uspjehu u kup natjecanju.

Igrački kadar trebao bi većim dijelom ostati nepromijenjen jer je mlada momčad sastavljena od međimurskih talentiranih nogometaša pod vodstvom trenera Danijela Jageca opravdala ukazano povjerenje i pružala dobre igre te nema mnogo utakmica u kojima je bila nadigrana od strane na papiru kvalitetnijih protivnika.

S razlogom vjerujemo kako ćemo i u novoj sezoni biti konkurentni na terenu, liga je uz dva nova kluba ostala u potpunosti ista i radujemo se novim susretima s općinskim rivalima Centrometalom i Međimurcem. Liga nije izrodila nijednog trećeligaša, a upitno je hoće li i za godinu dana s obzirom na najavljene promjene u sustavu natjecanja. A u kupu je sve moguće, u slučaju prolaska ovisimo o “kuglicama” i više ne postoji unaprijed lakši ili teži put”, poručuju iz kluba.

Pored svih aktivnosti vezanih uz prvu momčad glavni cilj kluba je revitalizacija škole nogometa, rad s najmlađima i poticanje djece na bavljenje sportom jer s obzirom na postojeće infrastrukturne uvjete, Nedelišće to svakako zaslužuje, stoga i ovim putem pozivaju male Nedelišćance i njihove roditelje da im pomognu u našim aktivnostima i da zajedno kreiraju lijepu nogometnu priču na ponos svih mještana.