Kategorije

Naj pregledanije

NK Polet (SMnM): Spremni dočekuju novu sezonu, cilj je sami vrh tablice

Ovog vikenda kreće početak novooformljene 3. HNL – Sjever u kojoj će nastupiti dva međimurska predstavnika – Polet (SMnM) i Rudar.

Oba međimurska kluba promijenila su igrački kadar, a u današnjem članku upoznati ćemo vas sa ambicijama trećeligaša iz Svetog Martina na Muri.

“Mišljenja smo da u novu osnovanu 3. Hrvatsku nogometnu ligu- Sjever nogometni klub Polet ulazi s vrlo kvalitetnim igračkim kadrom. Nekoliko igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka koji su smatrali da zbog privatnih obaveza i posla ne mogu pratiti ritam višeg ranga (daleka putovanja, kvalitetniji protivnici) napustilo je klub, ali su momčadi priključeni većinom mladi perspektivni i kvalitetni igrači – Mihalić, Solomun, Perčić, Krištofić, Heric i iskusniji Holi i Brezovec. Igračima koji su napustili klub: Turk, Goričanec, Čurin, Cvetković, Kovač ovim putem zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji. Postojeći igrački kadar je selektiran po pojedinim pozicijama i mislimo da je dovoljno kvalitetan za trećeligaške travnjake“, kazali su nam u klubu.

Ovakvim igračkim kadrom, Polet je definitivno jedan od najjačih klubova u ligi, a svoje ambicije ne kriju ni unutar kluba.

“Cilj kluba je da u novoj sezoni u dvokružnom natjecanju izborimo vrh tablice, da se plasiramo u „ligu za prvaka“ u kojoj ćemo probati napasti prvo mjesto. Moramo priznati da ne znamo budući da je nova liga kakvi su ostali protivnici, pa ne možemo nešto prognozirati unaprijed. Ali iskustvo igranja treće lige već imamo, kvalitetnu momčad imamo, radi se na treninzima dobro i ako nas zaobiđu ozljede mislim da možemo biti u vrhu”.

Polet je s pripremama počeo prije svih trećeligaša, a uz trenera Kovačevića, igrači su trenirali i pod nadzorom kondicijskog trenera Mihaela Premuša.

“Pripreme pod vodstvom trenera Maria Kovačevića su odrađene na visokoj razini, s vrlo kvalitetnim i sadržajnim treninzima, kondicijski dio priprema vodio je trener Mihael Premuš. Treniralo se 4 puta tjedno, odigrano je čak 11 pripremnih utakmica u kojima je trener Kovačević isprobao razne taktičke varijante i mislim da spremni ulazimo u prvenstvo”.

U subotu 24. kolovoza započinje prvenstvo 3.HNL-Sjever, a u prvom kolu gostuju kod vrlo kvalitetnog i neugodnog protivnika NK Mladost iz Ždralova koji je pretendent za vrh tablice.

“U derbiju kola očekujemo jednu vrlo kvalitetnu utakmicu u kojoj se nadamo da će naši momci dati sve od sebe i nadamo se da ćemo iz utakmice izaći neporaženi. Ovim putem se unaprijed zahvaljujemo našim vjernim navijačima „Red Boys“ koji su najavili da u velikom broju dolaze u Ždralove podržati svoju momčad u prvom prvenstvenom kolu, a uvjereni sam da će nas cijelo prvenstvo vjerno i glasno pratiti”.

Drugi naš predstavnik, NK Rudar trećeligaški put počinje domaćom utakmicom protiv Bjelovara.