Naj pregledanije

NK Sloboda (S): Stigao Mario Pintarić, oko kluba stvorena je pozitivna atmosfera

Okupljanje igrača u NK Sloboda Slakovec bilo je 13.06. kad se odigrao revijalni susret sa veteranskom momčadi. Sljedeći tjedan započelo se sa laganim treninzima po dva puta tjedno, dok će se kasnije  pojačati broj treninga.

Trener ekipe ostaje Boris Đorđević koji je momčad vodio i u prošloj sezoni. Igrački kadar ostaje isti, klub nitko nije napustio, a redove je još pojačao Mario Pintarić iz NK Pobjede (GH), .

Trener na raspolaganju ima 19 igrača, ali zbog rada u inozemstvu ne može računati svako kolo na sve. Nakon pretprošle sezone kada je momčad ispala iz 1. MNL, od one momčadi ostalo je samo dva igrača dok su svi ostali igrači otišli u nove klubove.

U klubu je bila teška financijska i igračka situacija, a nova uprava imala je težak zadatak napraviti momčad. Težak zadatak je uspješno savladan te je napravljena  kompletna igračka rekonstrukcija, a klub se do kraja godine stabilizirao i oko kluba se stvorila pozitivna atmosfera.

Nakon “traženja” u prvom dijelu jesenske polusezone, krajem jeseni napravljeni su odlični rezultati te su na domaćem terenu ostvarene visoke pobjede. U nastavku proljetnog dijela u 2 odigrana susreta sa pretendentom za naslov “NK Strahoninec odigran je susret bez golova gdje je naša momčad propustila realizirati izgledne prilike, da bi u sljedećem kolu na gostovanju slavili protiv Sokola, tada trenutno trećeplasirane momčadi. Nakon dobrog ulaza u godinu, slijedio je prekid sezone zbog epidemije te je sezona zaključena sa 8. mjestom.

Cilj ove sezone bio bi biti u vrhu lige te napraviti što bolji rezultat jer sljedeće godine klub slavi 60 godina postojanja.

Raspored susreta:

11.07. NK Sloboda-NK Trnovec

18.07. NK Sloboda- NK Vučetinec

25.07. NK Sloboda- NK Graničar Novakovec

02.08. NK Sloboda- NK Pušćine

foto: NK Sloboda (S)