NŠ Međimurje – Čakovec osvojilo turnir u Virovitici, Adriano najbolji igrač, Vito strijelac

Turnir Akademije No Limit iz Virovitice u konkurenciji 9 ekipa osvojila je generacija 2009. godište iz NŠ Međimurje – Čakovec.

U skupini su bili bolji od vršnjaka iz HNŠK Moslavina (6:0), NK Slaven Belupo (7:1) i ŠN Suhopolje (6:0) dok su remizirali sa FK Stars iz Stare Gradiške (BiH) (0:0).

Nakon utakmica po skupini na red je došao i polufinalni susret protiv domaćina Nogometne Akademije NO LIMIT od kojih je naša momčad bila bolja tokom cijelog susrete te upisala pobjedu 2:0.

Iznenađenje se dogodilo u drugoj polufinalnoj utakmici u kojoj su mladići HNK Vinkovci izbacili potencijalnog suparnika naše momčadi, FK Stars, nakon boljeg izvođenja deveteraca.

U finalu do izražaja je došla individualna i ekipna kvaliteta naše momčadi te je finale završilo rezultatom 7:1 za naše Međimurske lepe dečke. 

Domaćinima su “Međimurci” zadali glavobolje kod izbora najboljeg igrača, jer je stvarno cijela ekipe odigrala odličan turnir, ali turnirska komisija morala je nekoga izdvojiti i to je ovaj put bio Adriano Debelec koji je proglašen najboljim igračem turnira. 

Za najboljeg strijelca turnira raspucavali su deveterce naš Vito Kukolić i igrač finalista HNK Vinkovci te je Vito bio uspješniji i odnio nagradu za najboljeg strijelca turnira, piše na stranici NŠ Međimurje – Čakovec.