Naj pregledanije

Odbojkaši Centrometala putuju u Zadar po iskupljenje

Odbojkaši Međimurje Centrometala nisu imali dobar vikend, te su upisali čak deveti prvenstveni poraz.

Vrlo lošu izvedbu domaćina, kaznili su gosti iz Siska koji na kraju upisuju zasluženu pobjedu 3:1.

Krenulo je dobro po domaće, a sredinom seta vodili su 15:10. Sisak se približavao, ali sve se činilo da će prvi set pripasti Centrometalu.  Pred kraj seta, trener Novak iz igre vadi do tada odličnog Mišuru, te se u momčadi gubi potrebna koncentracija što Siščani iskorištavaju i osvajaju prvi set.

U drugi set domaći ulaze odlučno da poprave stvari i vrlo brzo vode 4:0. U nastavku izmjenjivala su se vodstva, a drugi set opet je pripao gostima, iako su domaći imali vodstvo 23:22.

U trećem setu Centrometal je poveo 8:4. Tijekom trećeg seta, bilo je uspona i padova, ali set pripada domaćina s 25:19.

Četvrti, pokazalo se i posljednji set bio je ispod razine domaće momčadi. Sisak osvaja set s velikih 13 poena prednosti (25:12).

Centrometal: Orešković, Marciuš, Vincek, Ivančić, Mišura, Juras, Hrvoje i Ivan Novak, Vedran i Marko David, Stanković, Zelenika, Vuk (trener Siniša Novak)

Do kraja regularnog dijela lige Centrometal igra još tri utakmice, a sve tri protiv momčadi koje su ispod njega na tablici. Sljedeći susret odbojkaši Centrometala igraju u Zadru protiv pretposljednje momčadi u ligi. Susret je na rasporedu sutra od 20 sati u Zadru.