Naj pregledanije

Odbojkaši Međimurje Centrometala u subotu kreću s novom sezonom

U dvorani Trnsko s početkom u 19 sati igraju protiv Medicinar Trnja. Obzirom na prošlu sezonu bilo je promjena u igračkom kadru.

Sa igranjem su prestali Marijan Palinkaš, te Tomica Posavec koji nije nastupao niti drugi dio prošle sezone. Neće više biti niti Pribanića koji je mijenjao Posavca u drugom dijelu sezone. Na mjesto Palinkaša doveden je Ivan Orešković, 205 cm visoki srednji bloker iz Zagreba. Na mjesto primača u momčad se nakon dvije sezone izbivanja vratio domaći dečko Antonio Stanković. Ostatak momčadi je isti. Na mjestu korektora su Dražen Vincek i Hrvoje Novak, tehničar je Gabrijel Ivančić, srednji blokeri Hrvoje Zelenika i Ivan Novak, primači Antonio Juras i Vanja Marciuš, te libero igrači Deni Vuk i Vedran David. Momčadi je pridodano i više mladih igrača, a s ekipom će biti Luka Lesinger, Filip Jengić i Niko Vidović.

“S pripremama se krenulo malo kasnije nego uobičajeno jer i liga kreće kasnije. Odigrano je više pripremnih utakmica i dva turnira. Momčad se još uvijek uigrava, ali zadnja provjera u Varaždinu pokazala je da je momčad na otprilike istoj razini kao i prošle sezone”, kazali su u klubu.

Podsjećamo, Centrometal je bio peti u prvenstvu, te igrao polufinale doigravanja i polufinale Kupa Hrvatske.