ODLIČNI REZULTATI: Ivan Dujić srebrni, Ivana Zeljko i Pavao Strahija brončani

Vrijedni članovi Međimurja u suradnji sa Zborom atletskih sudaca Međimurja i Varaždina uhvatili su se organizacije Prvenstvo Hrvatske u višebojima, vrlo zahtjevnog  natjecanja, kako bi ponajprije domaćim atletičarkama i atletičarima omogućila kvalitetno natjecanje, ali i spasili održavanje ovog natjecanja koje je zbog pandemije virusa korone bilo pred otkazivanjem.

Uz prisustvo najboljih višebojaca iz cijele Hrvatske boje međimurske atletike branili su članovi AK Međimurje i AK Nedelišće, koje su predvodili treneri Aleksandar Žbulj i Aleksandar Puklavec.

Strategija i filozofija naših trenera ima za cilj svestranu pripremu mladih atletičara sa što kasnijom specijalizacijom pa je i to jedan od razloga što je Čakovec već nekoliko puta bio domaćin državnog prvenstva za višebojce. Međimurci su na ovom natjecanju osvojili su tri medalje i to jednu srebrnu i dvije brončane.

Srebrnu i svoju prvu pojedinačnu medalju na državnim prvenstvima osvojio je Ivan Dujić član AK Međimurje koji je ovo odličje primio za nastup u desetoboju za juniore sa osvojenih 4666 bodova.

Sa malim zaostatkom u istoj je kategoriji na postolje stao i njegov klupski kolega Pavao Strahija primivši brončanu medalju za osvojenih 4606 bodova.

Treće odličje za AK Međimurje osvojila je u sedmoboju za seniorke Ivana Zeljko, osvojivši treće mjesto i brončanu medalju sa 3524 boda. 

Za AK Međimurje nastupili su još i  Aleksandar Žbulj 4. u desetoboju za seniore,  Nevia Fotak 5. u četveroboju za ml.kadetkinje, Marko Novak 5. u osmoboju za kadete, Leonarda Vilić 8. u troboju za limačice, Dorian Čavlek 8. u šestoboju za ml.kadete, Oto Pesek 9., Lino Plevnjak 11. i Karlo Novak 14. u u troboju za limače i Nela Sabolić 17. u četveroboju za ml.kadetkinje: Za AK Nedelišće nastupili su Vilim Pintarić 7. u troboju za limače i Ronaldo Podvezanec 7. u osmoboju za kadete. 

Na natjecanju su oborena i tri državna rekorda a to je pošlo za rukom predstavnicima AK Sloboda, Jani Koščak u šestoboju za kadetkinje i Roku Farkašu u osmoboju za kadete, te članu AK Zagreb Luki Fučku u šestoboju za ml. kadete.