Naj pregledanije

Odlični rezultati za BK Mura Avantura na otoku Braču

MTB utrka vožena na crvenom tepihu, na jednoj od najljepših i najpoznatijih plaža u Hrvatskoj, Zlatni Rat – neprocjenjivo!

Zadnja ovogodišnja utrka hrvatskog MTB KUP-a vozila se na otoku Braču na samoj plaži Zlatni rat i okolnim šumama. Staza je bila lijepa, tehnički ne preteška, bez skokova i dropova na što baš i nismo navikli. Organizator se stvarno potrudio oko same organizacije i dojma utrke. Budući da je ovo bila zadnja utrka u ovogodišnjem KUP-u, na kraju proglašenja pobjednika utrke, proglašeni su i najbolji MTB biciklisti u Hrvatskoj koji su osvojili najviše bodova u KUP-u, te smo kao klub BK Mura Avantura u KUP-u osvojili i više nego odlično drugo mjesto od preko 30 klubova u Hrvatskoj. 

BK Mura Avantura sudjelovala je na ovoj utrci sa 8 natjecatelja te su ostvarili slijedeće rezultate: Matija Trstenjak U-15, osvojio je 2. mjesto isto kao i u ukupnom poretku KUP-a gdje je također skupio bodova za drugo mjesto, Ida Trstenjak Kadetkinja, osvojila je drugo mjesto na utrci ,dok je u ukupnom poretku KUP-a je završila kao 3. Patrik Antolašić Sport kategorija, osvojio je drugo mjesto na utrci isto kao i ukupno u MTB KUP-u, Marko Žnidarić Veteran A, osvojio je 2. mjesto na utrci , također u KUP-u je drugi, Mihael Krobot Kadet, osvojio je 3. mjesto na utrci, dok je u KUP-u završio kao 5., Lovro Posel Kadet, na utrci je bio 4. dok je u KUP-u također ukupno 4., Nikola Vinko Junior, na je utrci bio 2. dok je u KUP-u završio kao 6. Od ostalih natjecatelja koji nisu bili na ovoj utrci u ukupnom poretku KUP-a osvojili su slijedeća mjesta: Stjepan Hunjak Junior, 2. mjesto, Majda Horvat Elite W, 3. mjesto, Ana Hunjak U-13 W, 4. mjesto i Jelena Posel U-11 W, 6. mjesto u KUP-u.

Tako je ova sezona završila i više nego uspješno  BK za Mura Avantura.