Pojačanja Međimurja za drugoligašku sezonu

U nekoliko navrata NK Međimurje izborilo se natjecateljski za Drugu Hrvatsku nogometnu ligu, ali sve do kraja ove sezone zahtjevi uprave za izdavanje licence prema HNS-u bili su odbijeni.

Prošle sezone Međimurje je osvojilo treće mjesto iza druge ekipe Osijeka i Bijelog Brda. Trener ekipe Matija Kristić ekipu je u pripreme poveo 16. srpnja. Klub su napustili Neven Hlišć koji će u novoj sezoni igrati za trećeligaša Čepina te Jurica Antonović koji je klub napustio zbog odlaska na rad u Njemačku.

Uprava je ozbiljno shvatila situaciji kako im za viši rang trebaju nova pojačanja te su doveli Luku Nemeca iz NK Novigrada, Vinka Pušića iz NK Koprivnice, Nebojšu Karamarkovića iz slovenskog Zagorja, Karla Marića koji je došao iz NK Bednje Beletinec. Najiskusnije pojačanje je Marko Trojak, bivši igrač renomiranih prvoligaša Lokomotive, Intera i Istre, a on će konkurirati za pozicije u napadačkom dijelu momčadi. Povratnici u momčad su Josip Domagoj Hranilović koji se vraća nakon jedne sezone provedene u Varaždinu te Robin Zanjko koji je prošle sezone branio boje NK Koprivnice.

Uz već standardne prvotimce poput Režića, Škvorca, Pajića i Munivrane, Međimurje će imati vrlo dobro ekipu koja bi trebala mirno završiti drugoligašku sezonu u kojoj se našlo nakon dugo vremena.

Posljednju utakmicu u drugoligaškoj sezoni odigrali su 2012. godine kada su s osvojenim 13. mjestom ispali u tadašnju Treću HNL Sjever.