Polet (SMnM): Klubu pristupio Igor Šegović, Miroslav Novinščak i dalje na čelu kluba

Zimske pripreme seniorske momčadi NK Polet iz Svetog Martina na Muri započeli su danas treningom u 17 sati.

Trenrati će se četiri do pet puta tjedno na terenima u Svetom Martinu na Muri te u centru ljepote i zdravlja Vitafit u Murskom Središću, a petodnevne pripreme odraditi će se i u Poreču od 12.02. do 16.02.2020. godine. U Poreču će odigrati dvije pripremne utakmice i odraditi šest treninga.

Redove nogometnog kluba Polet pojačao je Igor Šegović koji je do sada branio boje TSV Sparkasse Pöllau 1951 iz Austrije. Iz kluba su otišli Marin Fadić u NK Međimurje (2.HNL) i Ante Solomun u NK Fužinar (2.Slovenska liga), dok su Marko Sakač i Karlo Karlovčec otišli na posudbu u NK Bratstvo iz Jurovca.

Ovim putem zahvaljuju im se na svemu što su dali za klub.

Za proljetni dio 3.HNL-Sjever stručni stožer ostaje isti: trener Mario Kovačević, pomoćni trener i sportski direktor Zoran Šardi, trener golmana Dario Kos, fizioterapeut Darjan Tomašić, kondicijski trener Mihael Premuš.

Također treba napomenuti kako je u subotu 18.01.2020. godine u prostorijama kluba održana redovna izborna skupština na kojoj su vrlo opširno izneseni rezultati, financijsko izvješće, plan i program rada u narednog godini. Na GS prisustvovali su predstavnici svih udruga iz Općine Sveti Martin na Muri, predstavnici prijateljskih klubova NK Mura Hlapičina i NK Bratstvo, načelnik općine Dražen Crnčec, zamjenik načelnika Martin Srša, direktor Termi Sveti Martin gospodin Igor Nekić te ostali članovi. 

Dogovorena je daljnja vrlo uspješna suradnja na obostrano zadovoljstvo NK Polet i LiffeClas Temi Sveti Martin, nogometni tereni NK Polet i dalje će biti na raspolaganju momčadima koje dolaze svoje pripreme odraiti u Terme Sveti Martin. Na godišnjoj skupštini jednoglasno je potvrđeno da u dvogodišnjem mandatu predsjednik ostaje Miroslav Novinščak, tajnik Mihael Breznik, blagajnik Vitomir Kralj, a također potvrđeni su i novi članovi Upravnog odbora.

POPIS PRIPREMNIH UTAKMICA:

25.01.2020. NK Graničar (Đurđevac) – NK Polet

01./02.02.2020. slobodan termin

08.02.2020. USV St.Anna – NK Polet

14.02.2020. NK Grobničan – NK Polet

15.02.2020. FC Sturm B (Graz) – NK Polet

18.02.2020. NK Strmec (Bedenica) – NK Polet

22.02.2020. NK Međimurec (Dunjkovec) – NK Polet