Naj pregledanije

Polet (SMNM): Krenuli s pripremama, klub napustila četvorica igrača

Nakon kratke ljetne stanke i burno prosljavljenog već trećeg naslova prvaka trener seniorske momčadi Mario Kovačević prozivku momčadi zakazao je za ponedjeljak 08. srpnja 2019. godine u 18:00 sati na igralištu NK Polet, piše na službenim stranicama Poleta.

Kratkim sastankom igrača i testiranjem igrača u ponedjeljak u 18:00 sati započele su pripreme seniorske momčadi NK Polet za narednu natjecateljsku sezonu 2019./2020. u novoosnovanoj 3. HNL – Sjever. Nogometni klub Polet pripremne treninge će veći dio odraditi na svojim terenima, a nekoliko treninga će se odraditi i u centru zdravlja i ljepote “Vitafit” u Murskom Središću. Trenirati će se 4 – 5 puta tjedno, a uz trenera seniorske momčadi Maria Kovačevića te sportskog direktora Zorana Šardija, kondicijske treninge će voditi fitnes trener Mihael Premuš. 

Igrački kadar za sada ostaje više-manje nepromijenjen. Većina igrača koji su u protekloj sezoni osvojili naslov i dalje ostaju na okupu. Kao što znate priključili su im se Filip Perčić, Josip Brezovec i Filip Holi. Naravno da će u ovim pripremnim utakmicama trener Mario Kovačević probati neke nove taktičke varijante te dati priliku i isprobati nekoliko mladih perspektivnih juniora iz Škole nogometa.

Svoj odlazak iz Poleta najavili su četiri igrača. Riječ je o Mario Turku, Andreju Goričancu, Draženu Mlinariću i Damiru Čurinu.

Početak natjecanja za sezonu 2019./2020. 3. HNL-Sjever je 24./25. kolovoza 2019. godine, dok će se raspored natjecanja utvrditi na predstojećem plenumu klubova koji se održava 22.07.2019.

izvor: NK Polet (SMNM)