Naj pregledanije

Poraz Centrometala u prvoj utakmici polufinala

Odbojkaši Mladosti pokazali su previsokom preprekom odbojkašima Centrometala u prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske.

Centrometal je hrabro ušao u utakmicu, poveo sa 4:1. Zadnje vodstvo imali su kod 5:4. A tada su Mladostaši krenuli odlično servirati i blokirati. Prijem međimurske momčadi nije bio dobar i onemogućavao je bolju igru u napadu. Prvi set završio je 25:12.

Ništa se bitno nije promjenilo niti u drugom setu, on je završio 25:11. U trećem setu trener Novak priliku za igru dao je i ostalim igračima. Promjene su bile i kod Mladosti. U tom trećem setu Centrometal je skupio 18 poena, najviše na utakmici.

Kod Međimuraca najviše poena u utakmici skupio je Vincek 11, nakon njega Marciuš 4.

Kod domaćih najviše su skupili Sedlaček i Marelić po 15. U servis poenima je bilo 10:1 za domaće, to je bila najveća boljka Centrometala. U blok poenima 8:4 što i nije loše.

Druga utakmica igra se u srijedu u Atonu sa početkom u 19 sati. Nadamo se da Centrometal u tom susretu može pružiti bolji otpor trenutno najboljoj hrvatskoj momčadi.

U drugom polufinalnom susretu Mladost Ribola Kaštela bila je uvjerljiva protiv Rijeke. Bilo je 3:0, po setovima na 20, 17 i 17 poena.