PRIJAVI SE I TRČI: Organiziramo prvu međimursku Virtualnu utrku

U vrijeme pandemije koronavirusa odlučili smo organizirati virtualnu utrku. Mnogo zemalja odlučilo se na takav oblik utrke, te smo sa svojim partnerima ovu mogućnost odlučili i vama ponuditi.

VIRTUALNA UTRKA – Međimurska Sportska Mreža

Na utrku se može prijaviti bilo koji natjecatelj željan izazova. Sama utrka biti će organizirana u četiri kategorije:

  • Utrka na 3,5 km
  • Utrka na 5km
  • Utrka na 10 km
  • Utrka na 15 km

Što je to Virtualna utrka?

Virtualna utrka zamišljena je na način da svaki prijavljeni trkač na svojem balkonu, dvorištu, prirodi ili na svojoj omiljenoj ruti, istrči utrku za koju se prijavio. Svaki trkač vrijeme će si mjeriti putem svojih uređaja koji imaju aplikacije za mjerenje vremena (mobitel, sat…), te će nam nakon istrčane dužine poslati rezultat kao dokaz da je istrčao utrku, te će se njegovo vrijeme uzeti za izradu konačnog poretka. Za konačni rezultat se uzima kompletno proteklo vrijeme, tako da se računaju i eventualne pauze napravljene tokom trčanja.

Motivacija

Utrku na 3,5km, 5 km, 10 km i 15km možete trčati bilo gdje i kada u vremenskom periodu od 14. do travnja do 26. travnja nakon čega će biti objavljeni ukupni poredak. Rezultate pojedinaca redovito ćemo objavljivati putem obrasca.

„Na pokretanje utrke odlučili smo se kako bi izašli u susret svim trkačima koji vrijedno treniraju, iako su im sve utrke otkazane. Virtualna utrka nije isto kao i prava utrka, ali pojedinac ovime dobiva motivaciju da trči i dalje, te ostane u kondiciji. Nadamo se da će se uz trkače koji su već trčali utrke, prijaviti i oni rekreativci koji nemaju iskustva s utrkama. Utrka je svima namijenjena“.

Startni paket i nagrade

Startnina za Virtualnu utrku iznosi 50 kn. 10 kuna od svake plaćene kotizacije ide u humanitarne svrhe, dok će svaki natjecatelj dobiti majicu kao uspomenu na utrku. Prva tri natjecatelja iz svake kategorije (muško, ženska) biti će nagrađena medaljama. Također, pripremili smo poklon paket za najmlađeg i najstarijeg natjecatelja.

Kako sudjelovati?

Prijave su moguće slanjem podataka u naš inboks ili putem e – maila info@msmreza.com.hr. (U prijavi ostavite ime i prezime, godina rođenja, veličina majice, za koju utrku se prijavljujete i e – mail). Prijave se primaju do 13. travnja.

Nakon što se uspješno prijavite, u roku nekoliko sati šaljemo vam potvrdu o primitku prijave, te ostalim detaljima vezanim uz utrku.