Naj pregledanije

Sjajan uspjeh biciklista Mure Avanture: Marko, Božidar i Stjepan prvaci u svojoj kategoriji

Protekli vikend ostati će upamćen po nizu biciklističkih događaja, a jedan od onih na kojeg se definitivno moramo osvrnuti je i XCM Extravergine 2019, na kojem su nastupali biciklisti Mure Avanture.

Radi se o utrci u Vodnjanu koja se bodovala za Husqvarna XCM MTB Kup Hrvatske ali i koja je odlučivala o nečem još važnijem. Utrka je naime bila i utrka XCM/XCP Otvorenog prvenstva Hrvatske što u prijevodu znači da su njeni pobjednici svojim kućama odnijeli majice prvakinja i prvaka Hrvatske za 2019. godinu, piše portal biker.hr.

Naslovom najboljeg hrvatskog maratonca u kategoriji Master 1 od sada se može pohvaliti Marko Žnidarić (BK Mura Avantura).

Ruku pod ruku s njim može krenuti i njegov klupski “pajdaš” Mavrin Božidar kojemu je isto uspjelo u kategoriji Sport.

Malobrojna konkurencija u kategoriji juniora svjedočila je još jednoj pobjedi Stjepana Hunjaka (BK Mura Avantura) kojem je za vratom gotovo do cilja dahtao Marko Varga (BK Lood Orahovica), donosi portal biker.hr.

Drugo mjesto u juniorskoj kategoriji osvojio je Mihael Krobot dok je Patrik Antolašić u zahtjevnoj kategoriji Elit osvojio vrlo dobro 10. mjesto.

foto: Manuel Angelini/ EXTRAvergine – MTB maranton