Naj pregledanije

Sjajan uspjeh našeg portala u danima kada nema sportskih događaja

Kada su svi sportski savezi u Hrvatskoj donijeli odluku da se obustavljaju sva sportska natjecanja, mnogi su nas pitali kako ćemo mi dalje funkcionirati bez svježih dnevnih sportskih vijesti.

Predanim i marljivim radom mi smo uspjeli, a u vremenskom periodu od 12. do 22. ožujka objavili smo 64 članka i 3 sportska kviza. Čitanost u tih deset dana bila je 23 402, a objave na Facebooku vidjelo je 83 tisuće ljudi.

Aktivni smo na tri platforme

Objavili smo i pet video sadržaja, a njih je ukupno pregledalo 7198 naših čitatelja. Podsjećamo, naša misija je pružiti čitateljima jasne, pravovremene i točne informacije o sportskim događajima te budućim sportskim događanjima u Međimurskoj županiji. Također, gotovo svakodnevno pratimo „Međimurke i Međimurce“ koji svoj kruh zarađuju izvan naše županije. Osnovni cilj portala jest na jednom mjestu sakupiti što više informacija o međimurskom sportu.

Ovim putem želimo vam zahvaliti na vjernosti u ovim teškim trenucima kada iz minute u minutu možete pročitati niz zastrašujućih vijesti. Na kraju bi dodali, pratite vijesti samo iz pouzdanih portala i slušajte savjete stručnjaka.

#ostanitedoma