ŠN Dinamo-Zelenko i GNK Dinamo potpisali novi ugovor

Unatoč odgodi kampa GNK DINAMO, danas je službeno potpisani novi sporazum o međusobnoj suradnji između najtrofejnijeg hrvatskog kluba GNK Dinamo (Zagreb) i ŠN DINAMO-ZELENKO (Domašinec, Novakovec).

   Ispred GNK Dinamo sporazum su potpisali Predsjednica uprave Vlatka Peras i član uprave Krešimir Antolić, dok je ispred ŠN DINAMO-ZELENKO sporazum potpisao Direktor Drago Katalenić.

Od sadržaja Sporazuma bitno je istaknuti da treneri ŠN DINAMO-ZELENKO imaju mogućnost edukacije u vidu prisustvovanja treninzima mlađih dobnih kategorija u Zagrebu, najmanje 2x godišnje odigrati će se međusobne utakmice mlađih uzrasnih kategorija (U11, U13 i U15) gdje će domaćin po jedanput biti svaka ugovorna strana, jedanput godišnje organizira se kamp GNK Dinamo sa trenerima Dinama sa kojega najbolji pojedinac iz svakog uzrasta odlazi na petodnevni trening sa Dinamovim momčadima, GNK Dinamo će redovito sudjelovati na međunarodnom turniru za kategoriju U15 u organizaciji ŠN DINAMO-ZELENKO, GNK Dinamo će pomoći u prilagođavanju plana i programa rada za pojedine kategorije, te za individualni rad sa najboljim pojedincima, održavanje pokaznih treninga na terenima Dinama-Zelenka, mogućnost odrađivanja stručne prakse za trenere ŠN DINAMO-ZELENKO koji su polaznici nogometne akademije, te još niz stvari koje će doprinijeti boljem i bržem napretku igrača i trenera ŠN DINAMO-ZELENKO.

Ispred GNK Dinamo Zagreb potpisivanju sporazuma prisustvovao je g. Milan Bošnjak, a ispred ŠN Dinamo-Zelenko g. Zvonko Ovčar i g. Miroslav Blažon

   Instruktor nogometnoga saveza g. Damir Lepen Jurak je naglasio zadovoljstvo sa potpisanim sporazumom i progovorio je o potrebi okrupnjavanja škola nogometa, kako bi se uz veću kvantitetu podigla i kvaliteta rada u školama.

Također su potpisivanju sporazuma bili prisutni i načelnik Općine Podturen gsp. Perica Hajdarović, te zamjenik načelnika Općina Domašinec gsp. Perica Remenar koji su izrazili zadovoljstvo potpisanim sporazumom, te zahvalili GNK Dinamo koji je prepoznao kvalitetan rad u jednoj tako maloj sredini. Domaćini ŠN DINAMO-ZELENKO su iskoristili priliku javno zahvaliti Općinama Podturen i Domašinec u dugogodišnjem praćenju i podržavanju rada škole nogometa.