Naj pregledanije

SVAKA ČAST: Tri medalje s Prvenstva Međimurja otišle u ruke obitelji Hozjak

Iako je tata Dubravko Hozjak rukometni trener u preloškom prvoligašu, ni stolni tenis mu nije stran, a gotovo na svim turnirima osvaja medalje. Tako je bilo i na 8. Memorijalu Nenada Vurušića gdje je osvojio srebrnu medalju. Isti dan u istoj dvorani Hozjaki su slavili još dvije medalje. Mlađa kćer, Lucija osvojila je brončanu medalju u kategoriji “najmlađe kadetkinje” dok je starija kćer Tonka osvojila istu medalju u kategoriji “juniorki”.

Uz obitelj Hozjak na na prvenstvu Međimurja sudjelovalo je još mnogo kvalitetnih i perspektivnih stoltnotenisača iz Gradskog stolnoteniskog kluba Prelog. Osvojili su čak šest medalja u pet kategorija (od ukupno osam). Lucija Hozjak, Fran Matošić, Helena Cmrečki, Petra Habola i Tonka Hozjak popeli su se na jedno od prva tri postolja i među najbolje mlade stolnotenisače Međimurja.

“Samim time, osvajanjem ovih pehara najmlađi Preložani su dokazali da je stolni tenis u Prelogu na pravom putu te da uz sadašnje rukovodstvo kluba i vrhunskog trenera Roberta Mikaca, uz podršku Grada Preloga i Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, ima jasnu viziju za budućnost”, kažu iz GSTK Prelog.

Treba čestitati na nastupima za GSTK Prelog i Mirni Beti, Jakovu Gotalu, Eni i Niki Burić, Vanji Čonkaš, Luki Bermancu i Izidori Pongrac. Prvenstvo su organizirali Stolnoteniski klub Putjane i Međimurski stolnoteniski savez, čiji je predsjednik Dražen Korent po završetku najboljima podijelio pokale Saveza.