SVAKA ČAST! Vjerna navijačica Nika napisala pismo svome vjernom klubu

Da je sport nešto više od samog sporta, potvrđuje i pismo navijačice NK Radnički, Nike Novak kojeg je posvetila svome omiljenom klubu.

“Nema bolje motivacije od pohvale navijača. Upravo smo danas dobili motivaciju u obliku pisma koje nam je prenijela naša Nika Novak. Uz njezinu dozvolu prenosimo prekrasne riječi”, napisali su na facebook profilu NK Radnički iz Gardinovca.

“Sezoni kraj je došao, oprostili smo se na nekoliko mjeseca. Ali kad se svi zajedno vratimo, vi kao bolji i snažniji igrači, a mi kao uporniji navijači! Ovo zimsko putovanje se odmorite! Ojačajte! Skupite motivacije! Skupite snage! I krenimo svi zajedno u novo putovanje u siječnju. Vi niste igrači, vi ste bili “ovisnost” svake nedjelje. Zbog vas su ljudi kuhali prije ručak, prije su ustali i otišli Vas motivirati! Ne bojte se! Jači ste od svih! Kad ste svi oni pravi u sastavu s igračima, s motivacijom, sa snagom i sa SRCEM NA TERENU! Bilo je mnogo uspona i padova! Ali niste se predali, rekli ste možemo mi to! Igrali ste sa svakakvim ozljedama, mijenjali smjene, dolazili doma iz Zagreba, Splita… Ali vi ste veliki crvenkiji! Za mali i najbolji klub! NK RADNIČKI GARDINOVEC” , napisala je Nika.