Naj pregledanije

Svaki tjedan sport jedan: Dobrodošli ste na rukometni kamp

Rukomet je kao i svake godine dio nezaobilaznog programa u organizaciji Zajednice sportskih udruga Čakovca, a pod pokroviteljstvom Grada Čakovca – “Svaki tjedan sport jedan”. MRK “Čakovec” je ujedinio snage sa ŽRK “Zrinski” kako bi svim učenicima osnovnih škola približili čar rukometne igre.

Nakon uspješno održanog kampa krajem lipnja u dvorani Ekonomske i trgovačke škole pod vodstvom trenera Gorana Mrđena.

Ovog tjedna se kamp za djevojčice i dječake održava u dvorani 2. Osnovne škole Čakovec. Voditelj kampa je koordinator mlađih selekcija MRK “Čakovec” trener Davor Varga koji ujedno vodi i tim licenciranih trenera, apsolvenata Kineziološkog fakulteta i iskusnih rukometaša koji od prvog dana marljivo rade, prate i usmjeravaju aktivnosti više od 100 sudionika.

Osim primarnog cilja programa, čiji naglasak stoji na sportskoj rekreaciji, prilika je to i da se među našim najmlađim sugrađanima zamijete novi talenti, ali i da se kroz prve korake na treningu kod sudionika stvori strast upravo prema rukometu.

Ovog tjedna od 9:00 do 11:00 sati, svatko je dobrodošao da se okuša u dinamičnoj, atraktivnoj i zahtjevnoj disciplini najtrofejnijeg hrvatskog kolektivnog sporta.