[TRANSFER] Talentirani Borna Lesjak pristupio Lokomotivi

Mladi i talentirani međimurski nogometaš Borna Lesjak danas je potpisao stipendijski ugovor sa zagrebačkom Lokomotivom. Zagrebački klub jedan je od najboljih klubova u Hrvatskoj, te vjerujemo kako je ovo Borni još samo jedna stepenica u karijeri.

16 – godišnji Lesjak dolazi iz Mačkovca gdje je i napravio prve nogometne korake. U lokalnom Omladincu igrao je do desete godine i to najčešće na poziciji napadača i veznog igrača, da bi dolaskom u NŠ Međimurje – Čakovec bio prebačen na stopersku poziciju.

Lesjak je trenutno jedan od najvećih potencijala međimurskog nogometa, a trener Lepen ga je sve češće zvao na treninge seniorske momčadi. Također, u zimskim pripremama upisao je nekoliko nastupa za seniore Međimurja. Prošle sezone predvodio je pionirsku momčad nogometne škole u pohodu na šesto mjesto u prvoligaškom rangu. Ove godine igrao je za kadete, gdje je većina igrača u ligi 2003. godište, ali to Borni nije predstavljo problem, te se on jako dobro nosi sa suparničkim igračima.

Borna je u 2018. godini upisao jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske do 15 godina starosti, a dobitnik je nagrade “Anto Dragić” za perspektivnog sportaša.