U AK Međimurje s treninzima kreću sve kategorije

Sutra, u ponedjeljak 18. svibnja, ponovo se otvaraju vrata stadiona SRC Mladost u Čakovcu na kojem će članovi AK Međimurje moći odrađivati svakodnevne treninge. Krizni stožer Grada Čakovca prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, dozvolit će korištenje sportskih objekata ali pod strogo kontroliranim uvjetima, koji uključuju pridržavanje dobivenih termina, razmaka kod izvođenja treninga kao i pridržavanje higijenskih mjera. Drugim riječima prilikom ulaska na stadion obavezna je dezinfekcija ruku i evidentiranje prisutnih, dok je prilikom treninga potrebno držati razmak od najmanje 1,5 m. Također na trening je zabranjen dolazak u slučaju povišene temperaturu.

Tako s radom u AK Međimurje – Čakovec kreću natjecatelji, atletska škola Čakovec, veterani i rekreativci, mali atletičari u Atletskoj školi Sveti Juraj na Bregu, te polaznici Atletske škole Prelog.

“Čestitke svima koji su u posljednja dva mjeseca bili aktivni kod kuće ili u prirodi i odradili veći dio treninga sami ili uz pomoć roditelja, kao i trenerima koji su redovito objavljivali plan treninga preko viber poruka i video uradaka. Vjerujemo da ste početak zajedničkog treniranja, koji smo dugo čekali, dočekali spremni te da vam motivacije za nove izazove neće nedostajati”, poručuju iz kluba.