Naj pregledanije

[VELIKI INTERES] MSM – ZMAJČEK KUP 3v3 za mlađe kategorije i seniore

U suradnji sa Family park Zmajček i odlučili smo organizirati malonogometni hakl na 3v3 koji će se održati u pet različitih kategorija. Na terenu s mantinelama u sklopu Family parka Zmajček snage će odmjeriti mlađe dobne kategorije (U-7, U-9, U-11, U-13) te seniori.

Prijave za turnir mlađih dobnih kategorija primaju se do 7. lipnja, dok se za seniorski turnir možete prijaviti do 20. lipnja.

MLAĐE DOBNE KATEGORIJE

Turnir će se odigrati u četiri kategorije:

  • U-7 (2013. i mlađi)
  • U – 9 (2011. i mlađi)
  • U – 11 (2009. i mlađi)
  • U – 13 (2007. i mlađi)
  • *cure u svakoj kategoriji mogu biti godinu dana starije

Vrlo vrijedne nagrade za najbolje osigurao je Hema Sport iz Donjeg Kraljevca, a organizator priprema iznenađenja za sve natjecatelje. Također, uz mali nogomet, u Family parku Zmajček čeka vas mnogo iznenađenje, kako za djecu, tako i za odrasle, a sve što vam pripremamo, otkriti ćemo vam nekoliko dana prije turnira.

Broj minimalno prijavljenih igrača po ekipi je tri, dok svaka ekipa najviše može prijaviti 5 igrača. 3 na 3 igrat će se u svim kategorijama!

SENIORI

U seniorskoj kategoriji organizator je pripremio vrlo vrijedne novčane nagrade. Svaka ekipa mora imati najmanje tri prijavljena igrača, a najviše njih pet. Kotizacija po ekipi iznosi 250 kuna.

Prijave se isključivo primaju na broj mobitela: 099 440 2093 (Međimurska Sportska Mreža) ili putem e -mail adrese: info@msmreza.com.hr.