Kategorije

Naj pregledanije

[VIDEO] Momčad kola: 1. Međimurska liga

Ovaj vikend odigrano je puno zanimljivih susreta na travnjacima 1.MNL.

U derbiju ovog kola pred oko 200 gledatelja Trnovec je na domaćem terenu odigrao 0:0 s beličkim BSK-om. Šest pogodaka gledatelji su mogli vidjeti u Macincu, a pet u Gornjem Mihaljevcu.

Filip Mirić: Ovaj mladić u igru je ušao umjesto pocrvenjelog klupskog kolege. U utakmici je bio suočen s dva kaznena udarca. Na prvom kod 1:0 vodstva njegove ekipe zamalo je obranio, no zato je drugi kazneni udarac efektno obranio te time donio svojoj ekipi veliko slavlje i nova tri boda.

Leo Vuković: Ovaj igrač ponovno je bio na nivou, a sjajan posao u obrambenom dijelu okrunio je pogotkom iz kaznenog udarca za novu pobjedu svoje ekipe.

Mihovil Balenović: Mihovil je već godina lider “turenske” obrane. Još jednom je pokazao svoje igračke kvalitete te je s dva pogotka u završnici utakmice donio svojoj ekipi velika tri gostujuća boda.

Dario Kukovec: Ovaj igrač odigrao je vrlo dobru utakmicu, a u visokoj pobjedi svoje ekipe postigao i pogodak.

Mate Milas: Još jedan joker s klupe kotoripskog Graničara. Mate je svojim ulaskom u 72. minuti donio potrebnu svježinu svojoj ekipi te je samo šest minuta poslije zabio pogodak za veliko slavlje i važnu pobjedu.

Leon Novak: Organizator gotovo svakog napada ekipe Centrometala. Kapetanski odradio posao, ponovno bio na razini te je sjajnu igru okrunio hattrickom za veliku pobjedu svoje ekipe i prvo mjesto na prvenstvenoj tablici.

Tin Haček: Na teškom gostovanju u Donjem Kraljevcu, ovaj mladić dokazao je svoje kvalitete, a svojim pogotkom započeo je rezultatski preokret.

Tilen Semenič: Ovaj brzonogi igrač odigrao je jako dobru utakmicu, a svoju igru okrunio je pogotkom u sigurnoj pobjedi njegovog Jedinstva (GM).

Nenad Radiković: Iskusni napadač u sjajnoj je formi te se ponovno našao u momčadi kola. Opet je briljirao te je s nova dva pogotka donio preokret i pobjedu svojoj ekipi.

Saša Krnjak: Stasiti Saša ovo kolo bio je stalna prijetnja protivničkoj obrani, a sjajnu igru naplatio je pogotkom.

Mišo Palfi: Iskusni, prekaljeni napadač ponovno je bio čovjek odluke. Sjajnim udarcem ostavio je protivničkog golmana ukopanog te donio svojem Poletu (P) nova tri boda.