Naj pregledanije

[VIDEO] NAŠI SPORTAŠI: Mura s Međimurcima potopila Domžale

Još jedna nova rubrika “Naši sportaši” čeka vas na našem portalu. Ubuduće ćemo pratiti sve međimurske sportaše koji se sa svojim klubovima natječu po prvim ili drugim ligama Hrvatske i inozemstva. Neki od sportaša koje ćemo pratiti su svakako Filip Ude, sestre Posavec (RK Lokomotiva), Bruno Levak (RK Varaždin), Patrik Jambrović (KK Zabok), Nikolina Zadravec (RK Podravka).

Mura iz Murske Sobote dobro je startala u prvenstvu. Nakon 2:2 protiv Maribora danas su kod kuće pobijedili Domžale s visokih 5:1. Na golu je bio Dean Šafarić koji je zabilježio dvije obrane dok je Luka Bobičanec promašio kazneni udarac u 30. minuti. Također Bobičanec je u 59. minuti dobio žuti karton, a u 74. minuti je zamijenjen. Treći Međimurec Mihael Rebernik nije bio na klupi za pričuvne igrače.

Lovro Cvek je za svoje Celje u remiju s Olimpijom (2:2) igrao samo prvo poluvrijeme, a Dario Vizinger nije konkurirao za ovu utakmicu zbog ozljede.

Već pomalo zaboravljeni nogometaš Denis Glavina svoj kruh zarađuje u Kazahstanu. U tamošnjem prvoligašu Akzhayilu u petak je odradio 64. minute, a zaradio je i žuti karton.

U Mađarskoj imamo dva predstavnika, jednog u prvoj, a drugog u drugoj ligi. U pobjedi Honveda (1:0) Dino Škvorc vodio je glavnu riječ u obrani. Zoran Lesjak u drugoligaškom ZTE-u nije bio u sastavu za ovu utakmicu.

Još u petak naš jedini predstavnik u HT Prvoj ligi, Matej Vuk član Intera iz Zaprešića ušao je u igru u 74. minuti. Njegova momčad visoko je poražena od Rijeke (4:0).

Dominik Glavina igrač je rumunjske Craiove, ali nije zabilježio nastup u ovom kolu.