Naj pregledanije

[VIDEO] Prošle godine na Praznik rada: Međimurje preokrenulo Polet u ludoj utakmici

Prošle godine na današnji dan odigrao se drugi polufinalni susret između Poleta (SMnM) i Međimurja. Prvi susret odigran na čakovečkom SRC Mladost završio je 2:23, da bi Međimurje u uzvratu nakon velikog preokreta stiglo do pobjede 4:2.

Pred otprilike tisuću gledatelja Polet (SMNM) ugostio je Međimurje u sklopu polufinala Međimurskog nogometnog kupa. Nakon vrlo zanimljivog susreta finale je izborila momčad Međimurja pobjedom 4:2.

Poletovci se nisu preplašili drugoligaša iz Čakovca i već su od samog početka zagospodarili terenom. Ipak prvu priliku imalo je Međimurje u 14. minuti kada je pucao Pajić, ali siguran pogodak spriječio je Jambres.

Samo dvije minute kasnije Poletovci dolaze u vodstvo. Nakon sjajnog proigravanja Barata, Medved se sjurio sam prema Galošiju te je mirno poentirao za vodstvo od 1:0.

Veliko slavlje Poleta nakon pogotka Medveda

Još veći šok doživjeli su igrači Međimurja par trenutaka kasnije kada rezultat na 2:0 povisuje Mezga.

U 27. minuti Medved je imao još jednu izglednu priliku, ali njegov sjajan udarac obranio je Galoši.

Pred sam kraj prvog dijela Međimurje je stiglo od pogotka i smanjenja rezultata preko Munivrane.

U drugom dijelu vidjeli smo puno bolju igru Međimurja. Trener Kristić na početku drugog dijela uvodi Ikića koji je donio živost u igru Međimurja. Prije drugog pogotka Međimurje dva puta građa gredu dalekometnim udarcima.

Bolja igra došla je na naplatu u 66. minuti kada pogodak za 2:2 postiže Ikić. Nakon postignutog pogotka Međimurja nastavlja s boljom igrom, a domaćini pokušavaju prijetiti preko kontra napada.

U 86. minuti Ikić je još jednom pokazao sav svoj talent te postiže pogodak za potpuni preokret Međimurja. Pred sam kraj susreta točku na i stavio je Munivrana drugim pogotkom na utakmici.

Polet (SMNM): Jambres, Sakač, Cvetković, Horvat, Turk, Herceg, Šarić, Barat, Hozjan, Mezga, Medved

Međimurje: Galoši, Pajić, Pušić, Režić, Fadić, Hranilović, Jakšić, Tkalčić, Munivrana, Patafta, Brcković