Vincetić: “Cilj nam je što duže držati korak s vodećima”

Danas je održana treća konferencija za medije u organizaciji NK Međimurje. Predstavnici kluba bili su trener i sportski direktor Goran Vincetić te trener zadužen za kondiciju Dalibor Kišić.

Odmah na početku konferencije trener Vincetić najavio je sutrašnji susret s Interom kojeg možete pratiti uživo pratiti na stadionu SRC Mladost ili putem HNTV-a.

NAJAVA SUSRETA

“Nadam se našoj dobroj i atraktivnoj igri. Pozivam gledatelje da nam dođu pomoći te da zajedno ostvarimo pobjedu s kojom bi se još više priključili gornjem dijelu tablice. Cilj nam je što duže držati korak s vodećima te napasti prvo mjesto i samim time ulazak u 1. HNL. Prijelazni rok je pri kraju, a u klub smo doveli 33 igrača od toga više od 20 igra za prvu ekipu dok ih 14 može igrati za juniore. Imamo dečke u kadetima koji su dosta dobri i koji mogu fizički s nama trenirati. To sve govori u prilog tome da sa što mlađom ekipom igramo 2. HNL te da dečki iz škole nogometa dobiju što više prilika u prvom sastavu. S prvih devet kola smo zadovoljni, odradili smo mini ciklus i spremni smo za utakmicu”.

PROMJENE U IGRAČKOM KADRU

“S nama više nije Frane Vidović koji je slobodan potražiti novu sredinu. Došli su nam Tino Jukić, Ismar Hairlahović, Jakov Gogić i Drago Lovrić. Posljednja dvojica sutra konkuriraju za sastav, dok za Jukića i Hairlahovića još čekamo papire. Nova četvorka se dobro snašla, dobri su, kvalitetni kojima će trebati malo vremena za prilagodbu. Mi nemamo financijske mogućnosti dovoditi igrače u top formi, već možemo dovoditi igrače koji će se kroz treninge i utakmice vratiti nazad u svoju optimalnu formu. To su svi igrači koji imaju svoju pozadinu i jednostavno im treba kvalitetan rad i sreće da ih se vrati na prvoligašku scenu. Do ponedjeljka je otvoren prijelazni rok i u razgovoru smo s jednim prvoligaškim stoperom.

TRENAŽNI PROCES U REPREZENTATIVNOJ PAUZI

“Najviše smo se bazirali da napravimo rekuperaciju nakon prvih devet kola gdje smo imali vrlo jaki ritam. Bazirali sm ose na taktiku i kondiciju”.

Više o kondicijskoj pripremi govorio je trener Dalibor Kišić.

“Sve zahtjeve koje smo stavili pred igrače su ispunjeni. S angažmanom i entuzijazmom su zadovoljni. Radili smo na stvarima koje moderni nogomet zahtjeva. U kondicijskom smislu poštovali smo prvoligaške zahtjeve i dečki su sve odlično odradili. Danas smo stavili naglasak na eksplozivnost. veseli me što u ekipi vlada dobro ozračje i momci zbilja odrađuju zadane stvari s velikim angažmanom”.

Na kraju konferencije Vincetić se zahvalio svima koji su pratili uživo konferenciju i svima zajedno zaželio sreću da osvoje nova tri boda.

Press konferencija uoči susreta s Interom 🟥⬛#medjimurjeuzmedjimurje #2HNL

Objavljuje NK Međimurje u Četvrtak, 15. listopada 2020.
Press konferencija