Naj pregledanije

Vuković:”Želimo pokazati da smo najbolja momčad u ligi” Punčec:”U Sračinec idemo po pozitivan rezultat”

Ovaj vikend na rasporedu je 10. kolo 4. Nogometne lige Čakovec-Varaždin, a derbi kola igra se između Varteksa i Pušćina.

Varteks na čelu s međimurskim trenerom Orehovcem za sada dobro plovi u četvrtoj ligi. Trenutno su prvi na tablici s 23 boda, a do sada još uvijek nisu izgubili utakmicu. Jedan od boljih igrača Varteksa je “Čakovčanec” Daniel Vuković koji za naš portal najavljuje derbi.

“Poslije slabijeg rezultata u Novom Selu Rok želimo pokazati da smo najbolja momčad u ligi. Još uvijek smo neporaženi, a to je najbitnije. Atmosfera u ekipi je odlična te nas sutra zanima samo pobjeda iako ćemo igrati bez kartoniranog Nježića i vrlo vjerojatno bez Šoštarića“.

Pušćine ove sezone prikazuje vrlo dobru igru te su zasluženo četvrta momčad lige. Do sada su postigli 23 pogotka što pokazuje da vole igrati napadački nogomet.

“Nalazimo se u pozitivnom nizu od pet utakmica bez poraza te želimo nastaviti taj niz što je dulje moguće. Igramo dobro ove sezone u gostima što nam pruža nadu za pozitivnim rezultatom u Sračincu. Pokušavamo igrati napadački nogomet i stvaramo puno prilika po utakmici. Iako je Varteks do sada primio samo četiri pogotka nećemo odustati od svojeg stila i pokušat ćemo im zabiti pogodak. Poznajemo Varteks i znamo na što treba najviše paziti. Dobrim rezultatom ostajemo pri vrhu tablice što nam je i cilj do kraja polusezone. Za kraj pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati u što većem broju”, najavljuje utakmicu Renato Punčec, igrač Pušćina.

Utakmicu će suditi međimurska sudačka trojka Škrobar Nino, Novak Željko i Jakovljev Boris.