Naj pregledanije

Završena ciklokros liga: Odlični rezultati za BK Mura avantura

Odvoženim zadnjim, 10. kolom, ovog vikenda, završena je zimska ciklokros liga koja se vozila redom u Petrinji, Šenkovcu, Donjoj Voći, Zagrebu (Jazbina), Sisku, Donjoj Pušći, Koprivnici, Kutini, Novom Marofu te Zagrebu (Grad mladih) u organizaciji različitih biciklističkih klubova i Trail – Full Cycling Experience. Treba napomenuti da je na ovoj ligi bilo dozvoljeno korištenje i ostalih vrsta bicikla, (osim električnih) jer nemaju baš svi ciklokros bicikle, što je za svaku pohvalu organizatorima.

 Od natjecatelja iz BK Mure Avanture sudjelovali su:

 Matija Trstenjak koji je ukupno osam puta pobijedio i dva puta je bio drugi u kategoriji do 19 godina te je ovu ligu završio kao pobjednik od 31 natjecatelja,

 Ida Trstenjak u kategoriji žena zadnje kolo završila je kao druga, dok je ukupno, marljivo sakupljajući bodove, završila kao pobjednica od 15 žena, koje su sudjelovale u ovoj ligi.

David Ivanušić Hublin  je također pobijedio u zadnjem kolu te tako osvojio najviše bodova i u ukupnom poretku dječaka do 15 godina osvojio prvo mjesto od 18 dječaka koji su sudjelovali.

Matija Trstenjak

Ovu ligu su također vozili i Ana Hunjak, koja je osvojila ukupno drugo mjesto u kategoriji djevojčica do 15 godina.

U kategoriji Mastera od 19 do 40 godina ligu su vozili: Marko Žnidarić koji je ukupno završio kao 6. Božidar Mavrin kao 10., Patrik Antolašić kao 20. te Stjepan Hunjak kao 32. od ukupno 54 natjecatelja u ovoj kategoriji.

 U kategoriji do 19 godina vozili su još i Petar Obadić koji je završio ukupno kao 19., a Mihael Krobot kao 21.. Svi oni doduše nisu odvozili sva kola pa su im nedostajali bodovi za bolji plasman.

Tako je završila i ova liga koju je ukupno vozilo 168 natjecatelja i koja je služila kao odlična priprema za nacionalno prvenstvo, koje se održalo prije dva tjedna u Donjoj Voći.