Naj pregledanije

Želimir Orehovec uoči Poleta:”Sve osim poraza bilo bi jako dobro”

U devetom kolu 3. HNL Sjever Varteks odlazi u goste Poletu u Sveti Martin na Muri. Derbi u pravom smislu riječi budući da će Varteks kao trećeplasirani tražiti bodove kod četvrtoplasiranog Poleta.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 19. listopada u 15 sati. Trener Želimir Orehovec prvo se osvrnuo na pobjedu u prošlom kolu.

“Bjelovar je pokazao da su čvrsta ekipa, pogotovo prvo poluvrijeme. Kod nas je došlo do malog zasićenja i umora, a tada nismo imali kontrolu igre. Pod poluvremenom smo promijenili taktiku, počeli igrati na kontre i to je urodilo plodom”, rekao je Orehovec i nastavio.

“Nismo odigrali briljantnu utakmicu, ali velika je dobit što smo glatko dobili i nismo primili pogodak. Konačno nam se nakon dugo vremena vratio i kapetan Romano Nježić koji će u nastavku prvenstva biti od velike pomoći”, zaključio je Varteksov trener temu ‘Bjelovar’ i osvrnuo se na Polet.

“Po prvi puta se nalazimo u malim problemima. Stoper Sušac dobio je treći žuti karton, a drugi stoper Težački ozlijedio se i morao sam ga vaditi protiv Bjelovara. Vidjet ćemo kakvo je njegovo stanje. Masten, Kukec i Težački otišli su na studij u Zagreb i neće trenirati s ekipom do kraja prvenstva. Situacija s Malenovićem isto se tiče sitne ozljede. Stoperska nam je pozicija kritična, ali vjerujem da u kadru imam igrače koji to mogu odigrati”, istaknuo je Orehovec.

Ipak, u Sveti Martin na Muri ide se bez opterećenja.

“Nije to najlakša utakmica, ali sa psihološkog stajališta ne smije nam predstavljati problem. Idemo bez opterećenja po bodove i sve osim poraza bilo bi jako dobro”, napomenuo je Orehovec.

izvor: NK Varteks

Derbi devet kola na rasporedu je u subotu od 15 sati.