Zimska liga: AC Jesenović svladao polufinalista Kutije, ružne scene na utakmici Kotoripčana

Druga međimurska ekipa na Pan Zimskoj ligi u Koprivnici, AC Jesenović nakon uvjerljive uvodne pobjede od 9:0 protiv ekipe Stridon prometa, jučer je igrala protiv dviju favoriziranih zagrebačkih ekipa MNK Cvjetno Poliklinike Milojević i ekipe Playboxa. Protiv polufinalista Kutije i prošlogodišnjih finalista Zimske lige MNK Cvjetno naši Međimurci slavili su s 3:2 uz 2 pogotka Marka Šarića i jednim Mihaela Rebernika. U drugom susretu protiv ekipe Playboxa poraženi su s 3:0, ali su zahvaljujući jednom više postignutom golu od MNK Cvjetno osigurali prolazak dalje.

Branitelj naslova Caffe bar Still/MNK 75 Kotoriba nakon dvije uvodne pobjede od 5:0 i 4:3, jučer je igrao posljednji susret skupine protiv ekipe Klikaj.hr/CB Laverna.

U napetoj utakmici kod rezultata 2:2 došlo je do prekida utakmice, a u nastavku vam donosimo opis događanja…

Utakmica između CB Still MNK Klub 75 Kotoriba i Klikaj.hr CB Laverna prekinuta je u 41.min susreta nakon što je došlo do masovnog naguravanja na terenu a pao je i pokoji udarac. Suci su nakon toga dodijelili dva crvena kartona Klikaj.hr-u i jedan MNK Kotoribi da bi nakon toga jedan od igrača Klikaj.hr CB Laverna pogodio suca Dergeza loptom u glavu. Nakon toga označen je prekid susreta no tenzije su nisu stišale te je još neko vrijeme bilo “gusto” kod zapisničkog stola. O konačnom ishodu ovoga susreta odlučivat će tehnička komisija natjecanja.” – prenosi portal Drava.info

U međuvremenu je donesena kazna i od naših igrača Mario Paveli kažnjen je s jednom utakmicom neigranja, dok su igrači protivničke ekipe kažnjeni s dvije utakmice, odnosno drugi igrač kažnjen je s 10 godina zabrane igranja na Zimskoj ligi.

Nadamo se čim manje ovakvih ružnih scena kojima nije mjesto u sportu te želimo našim međimurskim ekipama puno sreće u osmini finala.

foto: Drava.info