ŽKK Radost: Nova “korona” sezona – krenuli s pobjedom kadetkinja i porazom pretkadetinja

Nakon dva tjedna samoizolacije, u kojoj su bile gotovo sve djevojke i treneri ŽKK Radost, odigrali su utakmicu u Molvama u drugom kolu Z17 lige.

Cijela utakmica je bila vrlo izjednačena pa se tako ni jedna ekipa nije mogla odlijepiti na više od 6 razlike. Vodstvo se izmjenjivalo no na kraju možemo reći da su “Radostašice” spretno i sretno uspjeli pobjediti.

Vidjelo se da nisu posve spremni fizički odgovoriti rastrčanom i neugodnom protivniku, ali cure su dale sve od sebe. Utakmicu su u napadu predvodile Alma Rušnjak i Josipa Petrović, ali treba spomenuti i Vidu Novak koja je ovaj put imala jako težak zadatak u obrani, a odradila ga je odlično.

U zaostaloj utakmici 1. kola Z15 lige na žalost izgubili su od ekipe Radnika. Na ovoj utakmici nisu bile kompletne i mogao se primijetiti izostanak Anje Marodi (povreda), Vide Novak i Klare Tomašić. Ekipi Z15 pridružile su se mlađe djevojke koje su tek počele igrački stasati pa ovaj rezultat nije čudo.

Kod naših su dvoznamenkaste bile Asja Kasapović sa 13 poena i Lori Drk sa 10, a naše “djevojčice” Lena Terek i Ana Paola Murk pridružile su im se sa 8 poena svaka.

izvor: ŽKK Radost